Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Arif Bilgin > Suraiya Faroqhi > Francois Georgeon > Marc Jacobs > Haremnavels, leeuwenmelk en aubergines

Haremnavels, leeuwenmelk en aubergines

culinair erfgoed uit het Ottomaanse Rijk

  • Auteur: Arif Bilgin & Suraiya Faroqhi & Francois Georgeon & Marc Jacobs
  • Paperback, 175 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Academic & Scientific publishers
  • ISBN 13: 9789054876557
€ 15,00

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

Eten, drinken, slapen Eten, drinken, slapen

Jonnie Boer en Sergio Herman hebben Ronald Giphart een half jaar geleden gevraagd om samen een Lees-Kookboek te schrijven met als titel: Eten, drinken en slapen.


Lees verder
Plat prefere 2 Plat prefere 2

Plat Préféré is een kookboek over de meest geliefde recepten van bekende mensen. Jeroen Meus kookt de gerechten en beschrijft ze in dit kookboek.


Lees verder
Denk Groenten - Zomer Denk Groenten - Zomer

Zelf kweken is de beste garantie om verse producten te oogsten. Alle groenten vers uit de tuin, snel in de keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Arif Bilgin & Suraiya Faroqhi & Francois Georgeon & Marc Jacobs
  • Redactie: Belemans, Rob
  • ISBN 13: 9789054876557
  • Gewicht: 390 gram
  • Afmeting: 17 x 169 x 241 mm