Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Arif Bilgin > Suraiya Faroqhi > Francois Georgeon > Marc Jacobs > Haremnavels, leeuwenmelk en aubergines

Haremnavels, leeuwenmelk en aubergines

culinair erfgoed uit het Ottomaanse Rijk

  • Auteur: Arif Bilgin & Suraiya Faroqhi & Francois Georgeon & Marc Jacobs
  • Paperback, 175 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Academic & Scientific publishers
  • ISBN 13: 9789054876557
€ 15,00

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

Bocca Bocca

Bocca is één van de puurste kookboeken over Italie. De auteur, Jacob Kenedy, noemt het een kookboek met tanden.


Lees verder
De zon op je bord! De zon op je bord!

Een prachtig vegetarisch kookboek vol met uitbundige recepten. Ideaal voor iedereen die wil imponeren met de vegetarische keuken.


Lees verder
Italian Food Italian Food

Elizabeth David's Italian Food was een van de eerste boeken buiten Italie die het enorme aanbod van de regionale Italiaanse keuken uitgebreid beschreef.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Arif Bilgin & Suraiya Faroqhi & Francois Georgeon & Marc Jacobs
  • Redactie: Belemans, Rob
  • ISBN 13: 9789054876557
  • Gewicht: 390 gram
  • Afmeting: 17 x 169 x 241 mm