Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Arif Bilgin > Suraiya Faroqhi > Francois Georgeon > Marc Jacobs > Haremnavels, leeuwenmelk en aubergines

Haremnavels, leeuwenmelk en aubergines

culinair erfgoed uit het Ottomaanse Rijk

  • Auteur: Arif Bilgin & Suraiya Faroqhi & Francois Georgeon & Marc Jacobs
  • Paperback, 175 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Academic & Scientific publishers
  • ISBN 13: 9789054876557
€ 15,00

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

Sous-vide cuisine Sous-vide cuisine

Sous-vide cuisine van Joan Roca, de vacuumrevolutie, technieken en recepten.


Lees verder
Pier Pier

Pier geeft inzicht in de topgerechten van het gelijknamige restaurant in Sidney. Greg Doyle, chefkok en eigenaar van Pier, deelt 99 van zijn "signature dishes".


Lees verder
Thai Food Thai Food

Thai Food is het meest uitgebreide boek over de Thaise keuken. Een uitgebreid en authentiek boek voor de liefhebber.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Arif Bilgin & Suraiya Faroqhi & Francois Georgeon & Marc Jacobs
  • Redactie: Belemans, Rob
  • ISBN 13: 9789054876557
  • Gewicht: 390 gram
  • Afmeting: 17 x 169 x 241 mm