Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Louis Eguaras > 101 things I learned in culinary school

101 things I learned in culinary school

  • Auteur: Louis Eguaras
  • Hardcover, 101 bladzijden
  • In het Engels geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Grand Central Pub
  • ISBN 13: 9780446550307
€ 15,95

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

De Joodse keuken De Joodse keuken

Claudia Roden heeft jaren onderzoek gedaan naar de Joodse keuken. De veelzijdigheid van de Joodse cultuur komt door dit standaardwerk weer tot leven.


Lees verder
Over eten & koken Over eten & koken

Het Meesterwerk van Harold McGee. Opnieuw uitgegeven en volledig aangepast naar de huidige standaarden.


Lees verder
White Heat White Heat

White Heat is een boek over de magie van Marco Pierre White, over de hitte in zijn keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Louis Eguaras
  • Illustrator(s): Frederick, Matthew
  • ISBN 13: 9780446550307
  • Gewicht: 405 gram
  • Afmeting: 25 x 135 x 185 mm