Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Louis Eguaras > 101 things I learned in culinary school

101 things I learned in culinary school

  • Auteur: Louis Eguaras
  • Hardcover, 101 bladzijden
  • In het Engels geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Grand Central Pub
  • ISBN 13: 9780446550307
€ 15,95

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

Dat koop je bij de Turk Dat koop je bij de Turk

Waar vind je granaatappels, dadels, lamsgehakt en de heerlijkste verse yoghurt? Bij de Turk.


Lees verder
Op zoek naar de Perfectie Op zoek naar de Perfectie

Op zoek naar Perfectie onderzoekt de rol die eten speelt in ons leven en onze herinneringen.


Lees verder
Verse munt, lamsbout en baklava Verse munt, lamsbout en baklava

Dankzij Verse munt, lamsbout en baklava kan iedereen voortaan thuis zelf aan de slag met ingrediënten als bulgur, lamsvlees, mispels en kweeperen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Louis Eguaras
  • Illustrator(s): Frederick, Matthew
  • ISBN 13: 9780446550307
  • Gewicht: 405 gram
  • Afmeting: 25 x 135 x 185 mm