Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Louis Eguaras > 101 things I learned in culinary school

101 things I learned in culinary school

  • Auteur: Louis Eguaras
  • Hardcover, 101 bladzijden
  • In het Engels geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Grand Central Pub
  • ISBN 13: 9780446550307
€ 15,95

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

Rick Stein Rick Stein's Spain

Reis mee met Rick Stein door Spanje. Rick Stein's Spain bevat 140 heerlijke nieuwe recepten, allemaal uit de moderne Spaanse keuken.


Lees verder
The Silver Spoon for Children The Silver Spoon for Children

Wilt u uw kind leren koken als een echte Italiaan? De Zilveren Lepel voor Kinderen is de beste manier om te beginnen!


Lees verder
Thai Food Thai Food

Thai Food is het meest uitgebreide boek over de Thaise keuken. Een uitgebreid en authentiek boek voor de liefhebber.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Louis Eguaras
  • Illustrator(s): Frederick, Matthew
  • ISBN 13: 9780446550307
  • Gewicht: 405 gram
  • Afmeting: 25 x 135 x 185 mm