Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Louis Eguaras > 101 things I learned in culinary school
101 things I learned in culinary school
- Auteur: Louis Eguaras
- Hardcover, 101 bladzijden
- In het Engels geschreven
- 1e druk, 2010
- Uitgeverij: Grand Central Pub
- ISBN 13: 9780446550307
Gerelateerde boeken:

Waar vind je granaatappels, dadels, lamsgehakt en de heerlijkste verse yoghurt? Bij de Turk.
Lees verder

Op zoek naar Perfectie onderzoekt de rol die eten speelt in ons leven en onze herinneringen.
Lees verder

Dankzij Verse munt, lamsbout en baklava kan iedereen voortaan thuis zelf aan de slag met ingrediënten als bulgur, lamsvlees, mispels en kweeperen.
Lees verder
Bladeren op onderwerp:
Eigenschappen
- Auteur: Louis Eguaras
- Illustrator(s): Frederick, Matthew
- ISBN 13: 9780446550307
- Gewicht: 405 gram
- Afmeting: 25 x 135 x 185 mm