Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Bier > M. van Huijstee > Koken met bier

Koken met bier

culinair met bier

  • Auteur: M. van Huijstee
  • Hardcover, 80 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • Heruitgave editie,
  • Uitgeverij: Solo
  • ISBN 13: 9789460310096
€ 14,95

Levering via bol.com

Beschrijving Koken met bier

Prachtig kookboek voor bierliefhebbers en culinaire amateurs.Vandaag de dag wordt er in veel huishoudens licht en mediterraan gekookt. Dat speciaal bier daar uitstekend als ingrediƫnt kan worden ingepast, is over het algemeen bij de huidige keukenprins(es) geen heersende gedachte. Dat is jammer, want speciaal bier is niet alleen gemaakt om te drinken. Speciaal Bier heeft een pittige frisheid en fruitigheid. Het is kruidig, soms wat bitter en zacht zoet. Karaktertrekken die in moderne gerechten buitengewoon worden gewaardeerd. Gerenommeerde koks (Wulf Engel en Herman de Blijker) vonden het een uitdaging eigentijdse interpretaties van klassieke biergerechten te maken die prima passen in de lichte, moderne keuken van vandaag

Gerelateerde boeken:

Bismilla Arabia Bismilla Arabia

Bismilla Arabia is een heerlijke ontdekkingstocht naar de smaken, geuren en de gerechten van de Arabische Mediterrane landen.


Lees verder
Ciao Bella Ciao Bella

Ciao Bella van Tessa Kiros gaat over Venetië en haar culinaire rijkdom.


Lees verder
MENU MAISON MENU MAISON

De seizoenskeuken van Livia Claessen en Henri Kleinblatt uit Feeling.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: M. van Huijstee
  • ISBN 13: 9789460310096
  • Gewicht: 355 gram
  • Afmeting: 14 x 156 x 218 mm