Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Orathay Souksisavanh > Vania Nikolcic > Kookstudio / Minipatisserie

Kookstudio / Minipatisserie

lekker in de keuken

  • Auteur: Orathay Souksisavanh & Vania Nikolcic
  • Hardcover, 127 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Terra
  • ISBN 13: 9789089892454
€ 14,99

Levering via bol.com

Beschrijving Kookstudio / Minipatisserie

Kleine heerlijkheden om zelf te maken. Zelf de mooiste en verrukkelijkste soesjes, taartjes, macarons, meringues, petit fours en koekjes leren maken. Met duidelijke stap-voor-stap foto's en teksten. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden.De boek leert dat patisserie is niet alleen heerlijk, maar kan ook betoverend mooi zijn. Met suggesties voor een feestelijke verpakking.

Gerelateerde boeken:

De Basis De Basis

De basis geeft een overzicht van de kooktechnieken en snijtechnieken die iedere kok moet beheersen.


Lees verder
English Food English Food

English Food van Jane Grigson is de klassieker over het Engels culianaire erfgoed. Het boek stamt oorspronkelijk al uit 1974 maar wordt door Penguin nog steeds uitgegeven.


Lees verder
Van kust tot kust Van kust tot kust

Visgerechten zijn het handelsmerk van Rick Stein. De Engelse TV kok heeft er al veel programma's en kookboeken aan gewijd.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Orathay Souksisavanh & Vania Nikolcic
  • Co-auteur(s): Nikolcic, V.
  • Redactie: Doelman, Elke
  • Vertaler(s): Breukelaar, Nicolet
  • Illustrator(s): Rooney, Deirdre
  • ISBN 13: 9789089892454
  • Gewicht: 669 gram
  • Afmeting: 17 x 200 x 250 mm