Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Thea Spierings > Dutch Cuisine
Dutch Cuisine
- Auteur: Thea Spierings
- Paperback, 144 bladzijden
- In het Engels geschreven
- 1e druk, 2008
- Uitgeverij: Caplan Books
- ISBN 13: 9789087240844
Gerelateerde boeken:

De Zomer van De Zilveren Lepel is geschreven op het geweldige aanbod van groente en fruit die de Italiaanse zomerzon aanbiedt.
Lees verder

Elizabeth David's Italian Food was een van de eerste boeken buiten Italie die het enorme aanbod van de regionale Italiaanse keuken uitgebreid beschreef.
Lees verder

Biertapas is het eerste boek dat zich specifiek richt op hapjes en kleine gerechtjes die goed combineren met bier. In een heel aantal gerechten is bier zelfs een van de ingrediënten.
Lees verder
Bladeren op onderwerp:
Eigenschappen
- Auteur: Thea Spierings
- Vertaler(s): Gemmell, Trahern
- Illustrator(s): Huting, Jurriaan / Lassche, R. / Stoltenborgh, F.
- ISBN 13: 9789087240844
- Gewicht: 661 gram
- Afmeting: 14 x 230 x 256 mm