Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Koken met mosterd

Koken met mosterd

56 verrassende recepten met mostert

  • Auteur:
  • Paperback, 144 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2007
  • Uitgeverij: Caplan Books
  • ISBN 13: 9789087240332
€ 14,95

Levering via bol.com

Beschrijving Koken met mosterd

Koken met mosterdPrijs: 14,95ISBN: 978-90-8724-0332Uitvoering: paperback met flappenOmvang: 144 p.Formaat: 210 x 210 mmMosterd is van alle tijden en alle culturen. Het is een populaire smaakmaker die niet meer weg te denken is uit de hedendaagse keuken. Kortom: Mosterd is 'in'. Koken met mosterd neemt je mee in de wereld van mosterd. Naast de vele recepten voor de meest uiteenlopende gerechten vind je in dit boek ook een heleboel nuttige informatie en leuke weetjes. Laat je verrassen door de recepten en ontdek dat mosterd ineens heel anders smaakt als het in een gerecht is verwerkt.

Gerelateerde boeken:

Op zoek naar de Perfectie / 2 Op zoek naar de Perfectie / 2

Op zoek naar de Perfectie deel 2 geeft een fascinerende, originele en inspirerende kik op acht nieuwe klassiekers in het Britse culinaire erfgoed.


Lees verder
Allergiekookboek Allergiekookboek

Het Allergiekookboek is hét smakelijke kookboek voor mensen met een voedselallergie.


Lees verder
Pier Pier

Pier geeft inzicht in de topgerechten van het gelijknamige restaurant in Sidney. Greg Doyle, chefkok en eigenaar van Pier, deelt 99 van zijn "signature dishes".


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Butter, L. / Genugten, E. van
  • ISBN 13: 9789087240332
  • Gewicht: 552 gram
  • Afmeting: 12 x 215 x 216 mm