Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > B. Van Loo > Als kok in Frankrijk

Als kok in Frankrijk

literaire recepten culinaire verhalen

  • Auteur: B. Van Loo
  • Paperback, 270 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: De Bezige Bij Antwerpen
  • ISBN 13: 9789085421375
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving Als kok in Frankrijk

Dankzij Als kok in Frankrijk. Literaire recepten en culinaire verhalen zijn culinaire fantasieën en literaire gerechten binnen handbereik. Jarenlang heeft Bart Van Loo de geheiemen van eeuwenoude kookboeken en de gastronomische charmes van literaire meesterwerken bestudeerd. Hij beschrijft in geuren en kleuren hoe Franse keukenprinsen mythische gerechten als vol-au-vent of pêche melba uit hun koksmuts toverden. Hij ontrafelt de mysterieuze oorsprong van Franse klassiekers als tripes a la mode de Caen, bouillabaisse en andere cassoulets.

Gerelateerde boeken:

Alinea Alinea

Alinea geeft de exacte recepten zoals die in het restaurant Alinea in Chicago geserveerd worden.


Lees verder
Masala Masala

Masala brengt de geuren en kleuren van India op je bord. Een toegankelijk kookboek over de rijke Indiase keuken.


Lees verder
French Provincial Cooking French Provincial Cooking

Met een altijd aanwezige eenvoud verkent Elizabeth David de authentieke smaken en texturen van de provincies Elzas, Provence, Bretagne, en de Savoie.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: B. Van Loo
  • ISBN 13: 9789085421375
  • Gewicht: 406 gram
  • Afmeting: 25 x 139 x 215 mm