Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Michiel Houdijk > Halil Azar > Gastheer & sommelier Halil Asars Roadtrip

Gastheer & sommelier Halil Asars Roadtrip

een gastronimische reis door West-Europa

  • Auteur: Michiel Houdijk & Halil Azar
  • Paperback, 142 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Trichis Publishing
  • ISBN 13: 9789081241694
€ 19,50

Levering via bol.com

Beschrijving Gastheer & sommelier Halil Asars Roadtrip

Waarom slaagt de één er wél in een onvergetelijke lunch of diner te serveren en faalt de ander hopeloos? 'Ik ben de meester van de details', zegt Halil Asar (30), Nederlands meest getalen-teerde gastheer, opgeleid bij de driesterrenchefs Jonnie Boer en Cees Helder.Halil neemt ons mee op een gastronomische roadtrip door Europa. Hij laat zien hoe we ons de kunst van het echte genieten eigen kunnen maken. Kaas van Van Tricht, oesters van Sergio, kaviaar in Aquitaine. In Piémonte snuffelt een truffelhond voor ons een mooi stel van die kost-bare paddootjes bij elkaar. 'Doe er wat moois qua bubbels bij. Taittinger alstublieft.'Etiquette krijgen we ingepeperd tijdens deze trip. Maar eerst plunderen we versmarkt Rungis in Parijs. Goed tafelen vraagt ook om mooie materialen. Dus bezoeken we Nontron, de plek waar de meest exclusieve kwaliteitsmessen worden gemaakt. Als je met Halil op pad bent, kom je ergens!

Gerelateerde boeken:

Jamie Jamie's 30-minute Meals

Jamie zet in op snelheid. Ook iedereen met weinig tijd kan een lekkere en gezonde maaltijd op tafel zetten! (Engelstalige versie)


Lees verder
Piri piri & sardientjes Piri piri & sardientjes

In Piri piri & sardientjes tovert Tessa Kiros een borduurwerk van recepten met laurierblaadjes, bacalhau en piri piri.


Lees verder
Thuis koken met Ferran Adrià. Thuis koken met Ferran Adrià.

Wat staat er 's avonds op tafel bij Ferran Adria van El Bulli? De beste chef van de wereld geeft eindelijk zijn geheimen prijs.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Michiel Houdijk & Halil Azar
  • Co-auteur(s): Azar, Halil
  • ISBN 13: 9789081241694
  • Gewicht: 268 gram
  • Afmeting: 11 x 145 x 200 mm