Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > I. de Vette > Zuid Kookt !

Zuid Kookt !

culinaire avonturen op de Rotterdamse Afrikaandermarkt

  • Auteur: I. de Vette
  • Hardcover, 320 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Trichis Publishing
  • ISBN 13: 9789081241649
€ 24,95

Levering via bol.com

Beschrijving Zuid Kookt !

Neem een enthousiaste Rotterdamse chef-kok: Rob Baris. Voeg daar een flinke schep bijzondere Rotterdammers aan toe. Kunstenaars, koks, schrijvers, wetenschappers, bestuurders, sporters, culinair recensenten, ondernemers en heel veel jonge en oude buurtbewoners. Breng al die mensen 'aan de kook' in een fijne kookstudio aan het Deliplein in Rotterdam-Zuid. Het resultaat: een prachtig uitgevoerd kookboek over koken, proeven en het leven op Zuid. In Zuid Kookt! neemt de chef-kok thematisch samengestelde groepen mee op ontdekkingsreis door Rotterdam-Zuid. Tijdens het groenten snijden en vis bakken, vertellen zij wat Rotterdam-Zuid smaak geeft. Naast goed werkbare recepten en uitneembare boodschappenlijstjes voor gerechten (die bereid worden met ingrediënten van de Afrikaandermarkt) geeft Zuid Kookt! ook achtergrondverhalen, foto's en interviews over de buurten, over de geschiedenis van de markt en van Katendrecht met (stedenbouwkundige) plannen voor de toekomst. Proef zelf!

Gerelateerde boeken:

Tajine Tajine

De tajine vormt de basis van de traditionele Marokkaanse keuken. Ghillie Basan beschrijft in Tajine de heerlijkste receptuur voor deze gerechten.


Lees verder
English Food English Food

English Food van Jane Grigson is de klassieker over het Engels culianaire erfgoed. Het boek stamt oorspronkelijk al uit 1974 maar wordt door Penguin nog steeds uitgegeven.


Lees verder
Thuis koken met Ferran Adrià. Thuis koken met Ferran Adrià.

Wat staat er 's avonds op tafel bij Ferran Adria van El Bulli? De beste chef van de wereld geeft eindelijk zijn geheimen prijs.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: I. de Vette
  • Co-auteur(s): Wijngaarden, M. van / Neele, M.
  • Illustrator(s): Laupman, M.
  • ISBN 13: 9789081241649
  • Gewicht: 1402 gram
  • Afmeting: 27 x 211 x 252 mm