Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008

voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008

  • Auteur:
  • Paperback, 155 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2007
  • Uitgeverij: KVLV
  • ISBN 13: 9789080994874
€ 15,00

Levering via bol.com

Beschrijving voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008

Voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008 Dit kookboek biedt je een veelheid aan voedingsweetjes en recepten uit het KVLV-cursusaanbod. Veel aandacht gaat naar eigen land- en tuinbouwproducten. Er is in ons land immers een enorme waaier van lekkere en gezonde voedingsmiddelen, geproduceerd door vakbekwame boeren en boerinnen. Kwaliteit wordt hoog in het vaandel gedragen. Ons patatje van Bintje tot Vitelotte neemt je mee naar de rijke wereld van de Belgische aardappel. Ze hebben prachtige namen: Bintje, Charlotte, Franceline, Lady Christl, Manon, Nicola, Vitelotte, Geen saaie knol dus, maar een wereldwijd verspreid basisvoedsel, rijk aan water, vitamines, mineralen, vezels en koolhydraten. Belgische hamsoorten : gewoon meesterlijk toont aan dat gekookte, gedroogde en gerookte hamsoorten van bij ons even kwaliteitsvol en lekker zijn als de bekende broertjes uit het buitenland. Als hapje voor bij het aperitief tot in slaatjes, soepen, voorgerechten, tussengerechten en hoofdschotels. Pastorale : smakelijk lamsvlees van hier leert je de vele culinaire mogelijkheden van het lamsvlees. Pastorale is het keurmerk dat sinds 1992 toegekend wordt aan het fijnste Belgisch lamsvlees. Hartig gebak + rauwkostslaatje = een gezonde maaltijd. Hartig gebak neemt in onze gewijzigde eetgewoonten een belangrijke plaats in. Er zijn de groentetaarten, hartige kaastaarten, gevulde pannenkoeken, wraps, pitas,.. . Neem je hartig gebak samen met een groente-, fruit- of ander slaatje dan zorg je voor een gezonde maaltijd. Blijf diabetes een hap voor geeft een inzicht in het wereldwijd probleem van diabetes. Eten volgens de principes van de actieve voedingsdriehoek zorgt voor een verminderd risico op het ontwikkelen van diabetes type 2. Dat gezond eten lekker kan zijn bewijzen de vele gerechten in dit kookboek

Gerelateerde boeken:

Toet- en Taartkalender Toet- en Taartkalender

Voor iedere dag een taart of een toetje. Van eenvoudige yoghurttoetjes tot exquise desserts, verwen jezelf en anderen met de Toet- en Taartkalender.


Lees verder
What to Cook and How to Cook it What to Cook and How to Cook it

What to Cook and How to Cook it is het ultieme stap-voor-stap boek voor iedereen die tot in perfectie wil leren koken.


Lees verder
Under Pressure, Cooking Sous Vide Under Pressure, Cooking Sous Vide

Under Pressure (Cooking Sous Vide) is het kookboek dat de sous vide techniek voor iedereen duidelijk maakt.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Maasen, M.-J.
  • ISBN 13: 9789080994874
  • Gewicht: 564 gram
  • Afmeting: 11 x 210 x 241 mm