Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > M. Wesselink > Basics

Basics

wellness cooking

  • Auteur: M. Wesselink
  • Hardcover, 155 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2003
  • Uitgeverij: Caplan Books
  • ISBN 13: 9789076218595
€ 15,95

Levering via bol.com

Beschrijving Basics

Goede voeding is nodig om ons gezond en fit te voelen. En dat niet alleen. We hechten ook veel waarde aan gemak en genot. Wellness Cooking Basics vormt de basis voor een moderne, gezonde levensstijl. Wellness staat voor een balans in voeding. Een balans die wordt bereikt door een combinatie van gezond en smakelijk eten dat makkelijk kan worden bereid. Een voedingspatroon waarin gezond en smakelijk eten geen manier óm te leven is, maar ván leven. Met veel ruimte om te genieten. Wellness Cooking Basics geeft meer dan 60 recepten met tips en trends voor iedereen.

Gerelateerde boeken:

Nose to Tail Eating Nose to Tail Eating

Nose to Tail Eating van Fergus Henderson gaat in op het bereiden van ieder deel van een plant of dier.


Lees verder
Cuisine, 1000 klassiekers uit de Franse keuken Cuisine, 1000 klassiekers uit de Franse keuken

Deze kookbijbel brengt u duizend bekende Franse gerechten, stuk voor stuk klassiekers van de rijke Franse culinaire traditie.


Lees verder
Het Fishes kookboek Het Fishes kookboek

Het Fishes kookboek is geschreven door Bart van Olpen samen met de Britse chefkok Tom Kime.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: M. Wesselink
  • Illustrator(s): Lokven, M. van / Scholten, Joost / Stokkom, M. van
  • ISBN 13: 9789076218595
  • Gewicht: 676 gram
  • Afmeting: 18 x 186 x 239 mm