Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Chocolade

Chocolade

geheimzinnig en onweerstaanbaar lekker

  • Auteur:
  • Hardcover, 180 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2003
  • Uitgeverij: Caplan Books
  • ISBN 13: 9789076218540
€ 14,95

Levering via bol.com

Beschrijving Chocolade

Drieduizend jaar geleden ontdekt, vandaag de dag nog altijd favoriet: chocolade. Alleen het woord al zet onze smaakpapillen aan het werk. De smaak, de geur en vooral de sensatie tijdens het eten zijn onovertroffen. Chocolade is geheimzinnig, sexy, inspirerend, maar bovenal onweerstaanbaar lekker. Dit boek onthult de geheimen van deze wereldberoemde delicatesse en staat garant voor vele ueren kookplezier. Chocolade bevat bijna 80 chocoladerecepten, van dranken en desserts tot hartige hapjes en bonbons. Om van te smeltenÉ.

Gerelateerde boeken:

Op zoek naar de Perfectie / 2 Op zoek naar de Perfectie / 2

Op zoek naar de Perfectie deel 2 geeft een fascinerende, originele en inspirerende kik op acht nieuwe klassiekers in het Britse culinaire erfgoed.


Lees verder
What to Cook and How to Cook it What to Cook and How to Cook it

What to Cook and How to Cook it is het ultieme stap-voor-stap boek voor iedereen die tot in perfectie wil leren koken.


Lees verder
Sauzen Sauzen

Het kookboek Sauzen van Erik van Loo gaat over sauzen, bouillons, jus en fonds.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Reijmer, G. / Esch, M. van / Marien, E.
  • Illustrator(s): Lokven, M. van
  • ISBN 13: 9789076218540
  • Gewicht: 732 gram
  • Afmeting: 20 x 217 x 217 mm