Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > J. Drenthe > Het Koek Boek

Het Koek Boek

117 spannende, smakelijke, natuurlijke recepten voor brood, cake, koekjes, taarten, koek en hartig gebak

  • Auteur: J. Drenthe
  • Paperback, 72 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2000
  • Uitgeverij: Symbolon
  • ISBN 13: 9789074899185
€ 5,00

Levering via bol.com

Beschrijving Het Koek Boek

Zelf bakken is leuk om te doen, en wat je zelf bakt smaakt héérlijk! Joost Drenthe heeft altijd liever zelf gebakken dan kant en klare baksels gekocht. Hij is daar altijd heel creatief en vindingrijk mee omgesprongen. Géén extra toevoegingen die de houdbaarheid verhogen, en evenmin toevoegingen die een kunstmatig smaakje of kleurtje geven. Nee, pure - liefst biologisch geteelde - ingrediënten en vaak volkorenmengsels. Met eenvoudige recepten en vindingrijke combinaties kun je de heerlijkste gerechten bereiden. "Bakken is voor mij ook ontspanning-door-inspanning en een nostalgische herinnering aan het thuisbakken, vroeger, in Zeeland." aldus Joost. "Als je zélf bakt heb je veel meer keus. En ik kan er - letterlijk - iets van mezelf in stoppen: aandacht en plezier." Joost heeft in dit boek zijn `koek´-succesrecepten samengebracht, van smakelijk koekje tot geurige groententaart, van knapperig brood tot zoet gebak, en hij nodigt ieder uit ook zelf te gaan experimenteren. Om van te smullen!

Gerelateerde boeken:

De Dikke Vegetarier De Dikke Vegetarier

Deze Nederlandstalige editie van Bittmans veel geprezen How to cook everything vegetarian heeft de titel De dikke vegetariër meegekregen.


Lees verder
Gastronomisch woordenboek / Frans-Nederlands Nederlands-Frans Gastronomisch woordenboek / Frans-Nederlands Nederlands-Frans

Hét woordenboek voor de gastronoom, onmisbaar voor de liefhebber van de Franse keuken.


Lees verder
Sous-vide cuisine Sous-vide cuisine

Sous-vide cuisine van Joan Roca, de vacuumrevolutie, technieken en recepten.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: J. Drenthe
  • ISBN 13: 9789074899185
  • Gewicht: 213 gram
  • Afmeting: 7 x 210 x 211 mm