Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > I. Hagers > Het peppermint kookboek

Het peppermint kookboek

  • Auteur: I. Hagers
  • Paperback, 85 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 1997
  • Uitgeverij: Menken Kasander & Wigman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789074622271
€ 17,50

Levering via bol.com

Beschrijving Het peppermint kookboek

De PeppermintIn de volksmond ¿dePep¿ ¿Gigapopulair¿, ¿superinformeel¿ ¿laagdrempelig¿ damesbolwerk met continu verse toevoer van ¿goedgebekte meiden¿, die tegelijk met het (ontbijt)eitje door de ¿oudere rijken¿ in de keuken worden geschaakt. Prettig lichte uitspanning met glazen dak helpt al jaren Den Haag -van notaris tot snorder ¿ van kater af met ¿bejubeld¿ roerei spek tomaat ¿ ¿helaas niet op zondag!¿ ¿Megaverse¿ wraps, pasta¿s en dagsoepen (op=op) worden met knipoog naar leestafel, statafel, een van de viertjes of thuis (catering) gebracht en staan te kook in het Peppermint Kookboek.Quote eetgidsHet Peppermint kookboekWie de eerste druk van dit kookboek kocht, weet hoe inspirerend de tafelgeluiden werken die opstijgen als je iets uit dit boek aan je gasten voorzet. In deze vierde herziene druk zijn oude recepten naar nieuwe inzichten verbeterd. Sommige ingrediënten die in 1997 vernieuwend en hip waren, zijn inmiddels heel gewoon geworden. Maar wat blijft, is dat de recepten van de Peppermint een verbluffend effect hebben. Nu nog een lekker glas erbij, maar daarover zijn weer andere boeken geschreven.

Gerelateerde boeken:

Vegetables Vegetables

Vegetables van Nigel Slater is gevuld met 400 heerlijke recepten en vele prachtige verhalen van deze topkok over zijn tuin.


Lees verder
Kitchen Confidential Kitchen Confidential

Het bestselling boek van Chef Anthony Bourdain.


Lees verder
Bouchon Bouchon

In Bouchon worden alle gerechten bereid met de precisie van een toprestaurant, de smaken perfect bijeengebracht en de presentatie tot in detail uitgewerkt.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: I. Hagers
  • Co-auteur(s): Morsink, N. / Boven, Y. van
  • ISBN 13: 9789074622271
  • Gewicht: 520 gram
  • Afmeting: 10 x 215 x 250 mm