Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > José Maréchal > Creme brulee

Creme brulee

zacht en romig

  • Auteur: José Maréchal
  • Hardcover, 70 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789073191839
€ 7,95

Levering via bol.com

Beschrijving Creme brulee

Crème brûlée met foie gras of met verse vruchten, maar ook kleine crêmes met pistachenoten en cacao, met honing en rozemarijn, en natuurlijk niet te vergeten de Catalaanse crème. Pak de schaaltjes van je keuze en maak al deze heerlijke crèmes brûlées.

Gerelateerde boeken:

Van kust tot kust Van kust tot kust

Visgerechten zijn het handelsmerk van Rick Stein. De Engelse TV kok heeft er al veel programma's en kookboeken aan gewijd.


Lees verder
Dat koop je bij de Turk Dat koop je bij de Turk

Waar vind je granaatappels, dadels, lamsgehakt en de heerlijkste verse yoghurt? Bij de Turk.


Lees verder
Eten, drinken, slapen Eten, drinken, slapen

Jonnie Boer en Sergio Herman hebben Ronald Giphart een half jaar geleden gevraagd om samen een Lees-Kookboek te schrijven met als titel: Eten, drinken en slapen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: José Maréchal
  • Vertaler(s): MacLean-van Gestel, Kim
  • Illustrator(s): Lascève, Charlotte
  • ISBN 13: 9789073191839
  • Gewicht: 337 gram
  • Afmeting: 12 x 197 x 198 mm