Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > José Maréchal > Creme brulee

Creme brulee

zacht en romig

  • Auteur: José Maréchal
  • Hardcover, 70 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789073191839
€ 7,95

Levering via bol.com

Beschrijving Creme brulee

Crème brûlée met foie gras of met verse vruchten, maar ook kleine crêmes met pistachenoten en cacao, met honing en rozemarijn, en natuurlijk niet te vergeten de Catalaanse crème. Pak de schaaltjes van je keuze en maak al deze heerlijke crèmes brûlées.

Gerelateerde boeken:

Wat te koken & hoe Wat te koken & hoe 't te koken

Wat te koken & Hoe ’t te koken van Jane Hornby is het ultieme stap-voor-stapkookboek voor iedereen die zijn favoriete gerechten perfect wil bereiden.


Lees verder
Het Smaakpretpark Het Smaakpretpark

Maak kennis met de Kleurrijke Framboos, de Lieflijke Appel en de Mislukte Druif, wandel door het Grote Smaakbos, vaar rond in de Suikerbootjes, bekijk het Knaagmuseum en dwaal rond door de Zintuigengrot!


Lees verder
Terug naar mijn Roti Terug naar mijn Roti

Al reizend, etend en kokend verkent chefkok Ramon Beuk zijn geboorteland. Een smaakvolle ontdekking van Suriname.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: José Maréchal
  • Vertaler(s): MacLean-van Gestel, Kim
  • Illustrator(s): Lascève, Charlotte
  • ISBN 13: 9789073191839
  • Gewicht: 337 gram
  • Afmeting: 12 x 197 x 198 mm