Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Larousse Confitures

Larousse Confitures

marmelades, geleien, chutneys, compotes

  • Auteur:
  • Hardcover, 352 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789073191556
€ 49,95

Levering via bol.com

Beschrijving Larousse Confitures

Het standaardwerk over confituren. Ruim 300 recepten en 70 soorten vruchten, groenten en bloemen. Werkwijzen en technieken stap voor stap uitgelegd, zodat een goed resultaat verzekerd is. Met ook tips, culinaire adviezen en heel veel recepten voor voorgerechten, hoofdgerechten en desserts waarin confituren, geleien, jams, marmelades en chutneys een belangrijke rol spelen.

Gerelateerde boeken:

Serendip - Sri Lanka Serendip - Sri Lanka

Een kookboek over de bijzondere keuken van Sri Lanka. Mooi vormgegeven en vol heerlijke - verrassende - receptuur.


Lees verder
Sous-vide cuisine Sous-vide cuisine

Sous-vide cuisine van Joan Roca, de vacuumrevolutie, technieken en recepten.


Lees verder
I Know How to Cook I Know How to Cook

I Know How to Cook is de Engelse vertaling van Je sais cuisiner, de absolute bestseller uit de Franse keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Compagne, S. / Bloch, J.
  • Vertaler(s): Maclean, Kim
  • ISBN 13: 9789073191556
  • Gewicht: 1216 gram
  • Afmeting: 28 x 200 x 268 mm