Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > R. Rodgers > Alles over roosteren en grillen

Alles over roosteren en grillen

  • Auteur: R. Rodgers
  • Hardcover, 144 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789073191532
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving Alles over roosteren en grillen

Texas runderbraadstuk, Geroosterde tonijn met rode-paprikarelish, klassiek geroosterde kip met barbecuesaus. Deze en nog veel andere geroosterde gerechten kunnen nu worden gemaakt door iedere kok, of die nu een beginner of gevorderde kok is. Masterclass Alles over roosteren en grillen is een complete kookcursus in boekvorm. Het boek begint met een beschrijving van de verschillende soorten barbecue en de basistechnieken van het roosteren en grillen. Daarna wordt verteld welke soorten vlees, vis, gevogelte en groenten het uitstekend doen op de barbecue. Ook volgt een overzicht van hoe deze ingrediƫnten op smaak kunnen worden gebracht met pittige specerijenmengsels of marinades, of met een smakelijke kruidenboter of een frisse salsa. De basisrecepten en technieken leren de kok stap-voor-stap alles over het roosteren bij directe of indirecte hitte, maar ook de geheimen van het roken van voedsel. Een overzicht van het benodigde gereedschap en een verklarende woordenlijst besluiten het boek. Dankzij alle informatie in dit boek kan iedere kok met het volste vertrouwen aan de slag in de openlucht en daar op de barbecue de allerlekkerste gerechten gaan klaarmaken.

Gerelateerde boeken:

365 goede redenen om aan tafel te gaan 365 goede redenen om aan tafel te gaan

Een jaar vol seizoensproducten, een jaar vol bijzondere momenten, een jaar vol tips en weetjes met Stéphane Reynaud,


Lees verder
Peen & ui Peen & ui

Chefkok Herman den Blijker kookt meer dan 60 bijzondere gerechten met peen en ui.


Lees verder
Mezze & Moussaka Mezze & Moussaka

De lekkerste mezze vind je in het laatste boek van Tessa Kiros: Mezze & Moussaka


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: R. Rodgers
  • Redactie: Williams, C.
  • Illustrator(s): Tucker / Hossler
  • ISBN 13: 9789073191532
  • Gewicht: 858 gram
  • Afmeting: 18 x 239 x 276 mm