Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > M. Scicolone > Alles over pasta

Alles over pasta

  • Auteur: M. Scicolone
  • Hardcover, 144 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789073191525
€ 10,00

Levering via bol.com

Beschrijving Alles over pasta

Spaghetti carbonara met stukjes krokante pancetta erin, spinazielasagne met een smeuïge ragù, gegratineerde gnocchi die worden bekroond met kaas en broodkruim. Deze behoren tot de klassieke recepten die op het eerste gezicht misschien moeilijk lijken, maar dankzij dit boek door iedereen te maken zijn. Masterclass Alles over Pasta is een complete kookcursus in boekvorm. Eerst worden de verschillende soorten verse en gedroogde pasta beschreven. Basis-recepten en onmisbare technieken illustreren tientallen culinaire bouwstenen, zoals hoe men bepaalt of pastadeeg precies goed is gemengd of hoe een ui moet worden gesnipperd. Dan volgen de recepten, met een duidelijke stap-voor-stap uitleg en foto's die de juiste werkwijze illustreren. De variaties op elk recept betekenen een geweldige uitbreiding van ieders repertoire aan gerechten. Het boek besluit met een uitvoerige beschrijving van het benodigde keukengereedschap en een verklarende woordenlijst. Zo is dit boek een complete kookgids en inspiratiebron voor wie met het volste vertrouwen de allerlekkerste pastagerechten wil maken.

Gerelateerde boeken:

Topkoks voor Thuiskoks 3 Topkoks voor Thuiskoks 3

In een handomdraai een gerecht van restaurant El Bulli, Sergio Herman of Ramon Beuk op tafel zetten? Dat kan met Topkoks voor Thuiskoks 3.


Lees verder
De Grote Larousse Gastronomique De Grote Larousse Gastronomique

De Grote Larousse Gastronomique is het klassieke naslagwerk voor koks. Het boek bevat in totaal meer dan 3.800 recepten aan aanverwante artikelen.


Lees verder
Op zoek naar de Perfectie / 2 Op zoek naar de Perfectie / 2

Op zoek naar de Perfectie deel 2 geeft een fascinerende, originele en inspirerende kik op acht nieuwe klassiekers in het Britse culinaire erfgoed.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: M. Scicolone
  • Redactie: Williams, C.
  • Vertaler(s): Maclean, Kim
  • Illustrator(s): Kauck, J.
  • ISBN 13: 9789073191525
  • Gewicht: 859 gram
  • Afmeting: 17 x 236 x 273 mm