Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > M. Scicolone > Alles over pasta

Alles over pasta

  • Auteur: M. Scicolone
  • Hardcover, 144 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789073191525
€ 10,00

Levering via bol.com

Beschrijving Alles over pasta

Spaghetti carbonara met stukjes krokante pancetta erin, spinazielasagne met een smeuïge ragù, gegratineerde gnocchi die worden bekroond met kaas en broodkruim. Deze behoren tot de klassieke recepten die op het eerste gezicht misschien moeilijk lijken, maar dankzij dit boek door iedereen te maken zijn. Masterclass Alles over Pasta is een complete kookcursus in boekvorm. Eerst worden de verschillende soorten verse en gedroogde pasta beschreven. Basis-recepten en onmisbare technieken illustreren tientallen culinaire bouwstenen, zoals hoe men bepaalt of pastadeeg precies goed is gemengd of hoe een ui moet worden gesnipperd. Dan volgen de recepten, met een duidelijke stap-voor-stap uitleg en foto's die de juiste werkwijze illustreren. De variaties op elk recept betekenen een geweldige uitbreiding van ieders repertoire aan gerechten. Het boek besluit met een uitvoerige beschrijving van het benodigde keukengereedschap en een verklarende woordenlijst. Zo is dit boek een complete kookgids en inspiratiebron voor wie met het volste vertrouwen de allerlekkerste pastagerechten wil maken.

Gerelateerde boeken:

Cooking for Geeks Cooking for Geeks

Cooking for Geeks is een ode aan vindingrijkheid en nerdy creativiteit in de keuken. Een intrigerend kookboek en een uitstekende bron voor inspiratie.


Lees verder
1.000 Mexican Recipes 1.000 Mexican Recipes

De Mexicaanse keuken: een voudige gerechten, met chilies en mais, burrito's of kip en guacamole sauzen, de Mexicaanse keuken prikkeld alle zintuigen.


Lees verder
Wat te koken & hoe Wat te koken & hoe 't te koken

Wat te koken & Hoe ’t te koken van Jane Hornby is het ultieme stap-voor-stapkookboek voor iedereen die zijn favoriete gerechten perfect wil bereiden.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: M. Scicolone
  • Redactie: Williams, C.
  • Vertaler(s): Maclean, Kim
  • Illustrator(s): Kauck, J.
  • ISBN 13: 9789073191525
  • Gewicht: 859 gram
  • Afmeting: 17 x 236 x 273 mm