Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > I. van Blommestein > Kook ook

Kook ook

het meest complete basiskookboek met productinformatie, alle basistechnieken en meer dan 1400 recepten

  • Auteur: I. van Blommestein
  • Hardcover, 480 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 8e druk, 2008
  • Uitgeverij: VBK Media
  • ISBN 13: 9789066119864
€ 24,95

Levering via bol.com

Beschrijving Kook ook

'Kook ook' is als beste kookboek uit de kookboekentest van de Consumentengids gekomen. Het geheel vernieuwde veelgeroemde basiskookboek is een boek geworden om uit te koken én om lekker in te bladeren, te kijken, te lezen en te leren. Een kookboek om dingen in op te zoeken: wat is het, hoe ziet het eruit, hoe moet het, hoe kan het ook, hoe lang duurt het, hoe maak je het schoon, wat zijn de verschillen en wat de overeenkomsten. De Consumentenbond heeft in haar bekende onderzoeken recent ook kookboeken getest, en was bijzonder enthousiast over Kook ook. Wij citeren de Consumentengids van mei 2003: 'Een opvallende verschijning tussen de andere boeken, omdat het een echt basiskookboek is. We waren zó verrukt van dit werk, dat we 'm in dit overzicht mee wilden nemen. Het boek is geschreven in samenwerking met het Nederlands Zuivelbureau. Behalve meer dan 1400 recepten (de kleine variaties meegeteld), bevatten de 480 pagina's een schat aan warenkennis en basistechnieken (van biefstuk bakken tot kreeft schoonmaken). Alle keukengerei en -apparatuur komt aan bod, er staat informatie in over koelen en vriezen en over gezonde voeding. Dit boek onderscheidt zich van de andere basiskookboeken door een fris en trendy uiterlijk. Het boek is duidelijk geschreven en overzichtelijk, al zijn niet alle gerechten afgebeeld. Duidelijk is aangegeven voor hoeveel personen het gerecht is en wat de bereidingstijd en voedingswaarde zijn. De bereiding wordt stapsgewijs uitgelegd. De negen recepten waren makkelijk te maken.'

Gerelateerde boeken:

Pascal Jalhaij proeft Pascal Jalhaij proeft

Pascal Jalhaij proeft leert je over de smaken van vroeger, en laat zien hoe deze smaken ook nu nog actueel kunnen zijn. Verwacht hete bliksem, waterzooi, draadjesvlees en meer echt Hollandse klassiekers.


Lees verder
Kitchen Confidential Kitchen Confidential

Het bestselling boek van Chef Anthony Bourdain.


Lees verder
Dolce Italiano Dolce Italiano

In Dolce Italiano beschrijft DePalma meer dan 90 heerlijk recepten voor een breed scala van traditionele en authentieke Italiaanse lekkernijen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: I. van Blommestein
  • Co-auteur(s): Eijndhoven, A. van / Mil, J. van
  • ISBN 13: 9789066119864
  • Gewicht: 1612 gram
  • Afmeting: 34 x 200 x 267 mm