Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > M. Magnier Morene > Kookschool De desserts

Kookschool De desserts

72 recepten stap voor stap

  • Auteur: M. Magnier Morene
  • Paperback, 256 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Inmerc
  • ISBN 13: 9789066119765
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving Kookschool De desserts

Kookschool - De klassiekers kende je misschien al, maar met deze dessertspecial rond je etentjes nu ook mooi af. Want wat is leuker dan een zelfgebakken cake of echte chocolademousse als dessert. Te moeilijk of te veel werk? Niet met Magnier-Moreno's Kookschool – De desserts. Ook als je nog nooit een oven van dichtbij hebt gezien, helpt deze toppatissier je stapsgewijs naar de smakelijkste resultaten. De foto's en superkorte beschrijvingen lezen als een beeldverhaal, dat je van begin tot eind begeleidt. Vanaf de boter die je smelt of het eitje dat je breekt tot de manier van aansnijden en presenteren. Makkelijker kan niet! Denk aan chocoladesaus, brownies of soesjes. Ga nog een stapje verder met een citroen-meringuetaart of chocoladecharlotte. Magnier-Moreno bewijst: bakken is niet moeilijk, zolang je maar ziet wat je moet doen. Neem nou die kleine Bretonse zandkoekjes. Waar andere kookboeken het recept in een halve pagina uit de doeken doen, gebruikt onze bakspecialiste maar liefst vier pagina's. Op de eerste paginagrote foto zie je wat je nodig hebt - boter, rietsuiker, ei en bloem - om twee pagina's en tien foto's verder uit te komen bij een volle bakplaat. Pas op pagina 4 straalt het eindresultaat je tegemoet, mét afkoel- en bewaartips. Verras je gasten de volgende keer met eigen tiramisu of bananenbrood. Met Kookschool-De desserts lukt het!

Gerelateerde boeken:

The Silver Spoon for Children The Silver Spoon for Children

Wilt u uw kind leren koken als een echte Italiaan? De Zilveren Lepel voor Kinderen is de beste manier om te beginnen!


Lees verder
Mastering The Art of French Cooking Mastering The Art of French Cooking

Het boek van Julia Child waarin ze haar jaren in Frankrijk culinair beschrijft. Altijd een bestseller, zelfs nu nog.


Lees verder
The Whole Beast The Whole Beast

The Whole Beast: Nose to Tail Eating is een echte "foodie" klassieker. Het is het manifest van Fergus Henderson voor het totaalgebruik van ingredienten in de keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: M. Magnier Morene
  • ISBN 13: 9789066119765
  • Gewicht: 972 gram
  • Afmeting: 21 x 193 x 246 mm