Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Dutch Cooking Today

Dutch Cooking Today

  • Auteur:
  • Hardcover, 141 bladzijden
  • In het Engels geschreven
  • 4e druk, 2007
  • Uitgeverij: VBK Media
  • ISBN 13: 9789066118454
€ 6,95

Levering via bol.com

Beschrijving Dutch Cooking Today

Traditional foods to savour - well-known appetizers, classic cakes and tarts, good and honest stews and one-pan dishes, plus timeless favourite desserts. In Dutch cooking today the best of yesteryear is combined with some of today's most tempting foodstuffs. Here are all the classic recipes but in a leaner form and given delicious new twists with 'new' and readily available ingredients. This cookery book reflects and celebrates all the pleasures and unexpected variety of Duth cooking today.

Gerelateerde boeken:

The French Laundry Cookbook The French Laundry Cookbook

Gerechten bereiden op op een hoog niveau, dat is waar het Thomas Keller om gaat. En dat is precies wat hij in The French Laundry laat zien.


Lees verder
Aroma Aroma's of Aleppo

Een uitzonderlijk en uniek boek over de Syrische keuken met meer dan 180 spannende recepten en mooie foto's.


Lees verder
French Provincial Cooking French Provincial Cooking

Met een altijd aanwezige eenvoud verkent Elizabeth David de authentieke smaken en texturen van de provincies Elzas, Provence, Bretagne, en de Savoie.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Vertaler(s): George, L.
  • ISBN 13: 9789066118454
  • Gewicht: 400 gram
  • Afmeting: 19 x 126 x 206 mm