Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Dutch Cooking Today

Dutch Cooking Today

  • Auteur:
  • Hardcover, 141 bladzijden
  • In het Engels geschreven
  • 4e druk, 2007
  • Uitgeverij: VBK Media
  • ISBN 13: 9789066118454
€ 6,95

Levering via bol.com

Beschrijving Dutch Cooking Today

Traditional foods to savour - well-known appetizers, classic cakes and tarts, good and honest stews and one-pan dishes, plus timeless favourite desserts. In Dutch cooking today the best of yesteryear is combined with some of today's most tempting foodstuffs. Here are all the classic recipes but in a leaner form and given delicious new twists with 'new' and readily available ingredients. This cookery book reflects and celebrates all the pleasures and unexpected variety of Duth cooking today.

Gerelateerde boeken:

Worst pate Worst pate

Het meest complete standaardwerk over charcuterie. Eindelijk in Nederlandse vertaling verkrijgbaar.


Lees verder
Kook ze! Chic Kook ze! Chic

De Kook Ze!-reeks wil naast recepten ook relevante culinaire artikels presenteren, in CHIC is dit magazinegedeelte nog uitgebreid.


Lees verder
Duizend-en-een smaken Duizend-en-een smaken

Claudia Roden keert naar Turkije, Libanon en Marokko en gaat op speurtocht naar nieuwe en oude receptuur uit die landen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Vertaler(s): George, L.
  • ISBN 13: 9789066118454
  • Gewicht: 400 gram
  • Afmeting: 19 x 126 x 206 mm