Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Italië

Italië

  • Auteur:
  • Hardcover, 144 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2006
  • Uitgeverij: Inmerc
  • ISBN 13: 9789066117839
€ 6,95

Levering via bol.com

Beschrijving Italië

De Italiaanse keuken is nog steeds razend populair en dat is niet voor niets. Crostini, frittata, risotto en natuurlijk de heerlijkste pasta's: dat is echt genieten. Probeer ook eens Aardappelgnocchi met gorgonzolasaus, Gebakken forel met parmaham en natuurlijk zelfgemaakte pizza! Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met de Italiaanse keuken, is verkocht: je kunt niet meer zonder. Verse pasta´s, rijke sauzen, soepen met de eerlijke smaak van uitsluitend verse groenten en kruiden; er valt zo ontzettend veel te genieten van dit temperamentvolle volk en zijn kookkunst.

Gerelateerde boeken:

Escoffier voor iedereen (Ma cuisine) Escoffier voor iedereen (Ma cuisine)

Ma Cuisine is het boek van Auguste Escoffier, geschreven voor de amateurkok. Een standaardwerk met een totaaloverzicht van de klassieke Franse keuken.


Lees verder
The Food of Spain The Food of Spain

In honderden prachtige recepten laat Claudia Roden de regionale verschillen uit Spanje zien, en beschrijft de bijzondere culinaire geschiedenis die Spanje rijk is.


Lees verder
Noma Noma

Noma: Time and Place in Nordic Cuisine biedt een exclusief inzicht in de gerechten, de filosofie en de creativiteit van Rene Redzepi.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789066117839
  • Gewicht: 391 gram
  • Afmeting: 18 x 121 x 208 mm