Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Vis

Vis

  • Auteur:
  • Hardcover, 144 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 2e druk, 2006
  • Uitgeverij: Inmerc
  • ISBN 13: 9789066115439
€ 6,95

Levering via bol.com

Beschrijving Vis

Een boek vol verrukkelijke visgerechten, waarin uiteraard de schaal- en schelpdieren niet ontbreken. Over het algemeen zijn ze snel klaar en is de bereiding eenvoudig. Tegelijkertijd zijn de gerechten vaak heel verrassend en dat heeft natuurlijk alles te maken met het geheim van lekker koken: het goed combineren van de juiste ingredi�nten.* Lekker, makkelijk �n snel klaar!* Ingredi�nten overal te krijgen* alles getest: 'de recepten lukken altijd'* van klassiek tot trendy

Gerelateerde boeken:

Het Fishes kookboek Het Fishes kookboek

Het Fishes kookboek is geschreven door Bart van Olpen samen met de Britse chefkok Tom Kime.


Lees verder
Masala Masala

Masala brengt de geuren en kleuren van India op je bord. Een toegankelijk kookboek over de rijke Indiase keuken.


Lees verder
Kookboek van de Amsterdamse Huishoudschool Kookboek van de Amsterdamse Huishoudschool

Het kookboek van de Amsterdamse Huishoudschool is alweer in de 27e druk. Blijvend actueel!


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789066115439
  • Gewicht: 391 gram
  • Afmeting: 20 x 126 x 208 mm