Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Vegetarische kookboeken > S. Edelaar > Het Pompoenenboekje

Het Pompoenenboekje

smakelijke, gezonde en vegetarische recepten voor een evenwichtige maaltijd

  • Auteur: S. Edelaar
  • Paperback, 144 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2007
  • Uitgeverij: Schors V.O.F., Uitgeverij
  • ISBN 13: 9789063787332
€ 14,90

Levering via bol.com

Beschrijving Het Pompoenenboekje

Sonja EdelaarHet PompoenenboekjeSmakelijke, gezonde en vegetarische recepten voor een evenwichtige maaltijdPompoenen zijn hot: de kooktrend voor 2008!omvang: 124 blz.formaat: 16 x 21,5 mmbindwijze: ingenaaidISBN: 978 90 6378 733 2 Het hele boekje is full-colour en voorzien van talrijke foto's.Het Pompoenenboekje bestaat uit 40 vegetarische recepten, die gemakkelijk te bereiden zijn. Dit zijn (maaltijd)soepen, voorgerechten/hoofdgerechten, bijgerechten, nagerechten en diverse hartige of zoete (feestelijke) hapjes en taarten. Alle recepten worden uitgebreid beschreven, zodat ook een beginnende kok er mee uit de voeten kan. De ingrediënten zijn gemakkelijk verkrijgbaar. Sommige producten zijn voornamelijk in de 'natuurvoedingswinkel' verkrijgbaar (bijv. ahornsiroop, kruidenzout, wijnsteenpoeder, etc.) en worden in meerdere recepten gebruikt, waardoor er niet steeds nieuwe ingrediënten nodig zijn (die daarna in de kast blijven staan!). Er wordt (bijna) geen suiker gebruikt; in de zoete gerechten wordt gewerkt met ahornsiroop of fructose (tussen haakjes wordt suiker als alternatief geboden). Alle recepten gaan uit van 4 personen en van 200 gram groenten per persoon. De ingrediënten worden per recept in volgorde van gebruik vermeld, behalve de pompoen, deze staat altijd bovenaan, (in het recept worden de hoeveelheden herhaald. De uitleg van de recepten is ingedeeld in hoofdstukjes, zodat je gemakkelijk kunt bijhouden hoe ver je met de voorbereiding bent. Van elk recept wordt vermeld hoe lang de voorbereidingstijd is en welke keukengereedschappen je nodig hebt. Bij elk recept wordt aangegeven wat je erbij zou kunnen eten (Tips). Alle recepten zijn door de auteur zorgvuldig geproefd. Eet smakelijk - en gezond!

Gerelateerde boeken:

Pascal Jalhaij proeft Pascal Jalhaij proeft

Pascal Jalhaij proeft leert je over de smaken van vroeger, en laat zien hoe deze smaken ook nu nog actueel kunnen zijn. Verwacht hete bliksem, waterzooi, draadjesvlees en meer echt Hollandse klassiekers.


Lees verder
De Zilveren Lepel Pasta De Zilveren Lepel Pasta

De nieuwe pastabijbel biedt 360 authentieke en moderne recepten voor pasta. Succes verzekerd.


Lees verder
Rick Stein Rick Stein's Spain

Reis mee met Rick Stein door Spanje. Rick Stein's Spain bevat 140 heerlijke nieuwe recepten, allemaal uit de moderne Spaanse keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: S. Edelaar
  • Illustrator(s): Ballak, M.
  • ISBN 13: 9789063787332
  • Gewicht: 310 gram
  • Afmeting: 10 x 161 x 214 mm