Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > T. de Zeeuw > De Telegraaf Restaurantgids

De Telegraaf Restaurantgids

aan tafel met Ton de Zeeuw 300 toprestaurants in Nederland

  • Auteur: T. de Zeeuw
  • Paperback, 338 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Karakter Uitgevers BV
  • ISBN 13: 9789061129677
€ 17,95

Levering via bol.com

Beschrijving De Telegraaf Restaurantgids

Na ruim 20 jaar en meer dan 2000(!) diners heeft Ton de Zeeuw zijn sporen als 's lands populairste culinair recensent meer dan verdiend. Met zijn gerenommeerde rubriek 'Tafelen met Ton' verwierf De Zeeuw grote faam in culinair Nederland. Niet alleen omdat zijn recensies altijd positief zijn (als hij niet tevreden is over een restaurantbezoek schrijft hij er simpelweg niet over), maar vooral omdat hij de sfeer en de menu's van de restaurants zo goed weet te treffen dat het lijkt alsof u de heerlijke spijzen en dranken zelf kunt proeven. In De Telegraaf restaurantgids bundelt Ton de Zeeuw ruim 300 bijzondere, nieuwe, veelzijdige en culinaire restaurants in Nederland. Zoals altijd belicht hij de smaakvolle keuken, de sfeervolle ambiance, de bediening of een combinatie hiervan. Door de afgebeelde sfeerfoto's krijgt u daarnaast een goede indruk van het restaurant van uw keuze!De Telegraaf restaurantgids:*biedt een overzicht van ruim 300 bijzondere restaurants in Nederland*geeft een duidelijke topografische indeling op postcode en plaats*laat u kennismaken met de specifieke keukens van de restaurants*geeft een goede sfeerimpressie door de fullcolour foto'sTon de Zeeuw was lange tijd chef van de kunstredactie bij Dagblad De Telegraaf en tot voor kort tv-criticus en wijncolumnist. Tegenwoordig legt hij zich voornamelijk toe op lifestylejournalistiek en het recenseren van restaurants.

Gerelateerde boeken:

Sichuan Cookery Sichuan Cookery

Een hoog gewaardeerd boek over de traditionele Chinese/Sichuanese keuken. Sichuan Cookery heeft er meerdere awards mee gewonnen.


Lees verder
Cucina Cucina

Een toonaangevende boek over de klassieke Italiaanse keuken. Cucina wordt door de dames van het Londonse River Cafe als bijbel beschouwd.


Lees verder
Mushrooms Mushrooms

In dit eerste boek uit de River Cottage Handbook reeks legt paddestoelenexpert John Wright uit welke paddestoelen we kunnen verzamelen en hoe deze op te sporen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: T. de Zeeuw
  • ISBN 13: 9789061129677
  • Gewicht: 978 gram
  • Afmeting: 32 x 178 x 246 mm