Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Steven Raichlen > Culinair barbecueën

Culinair barbecueën

  • Auteur: Steven Raichlen
  • Hardcover, XIV, 496 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Karakter Uitgevers BV
  • ISBN 13: 9789061129370
€ 17,95

Levering via bol.com

Beschrijving Culinair barbecueën

Steven Raichlen tilt de kunst van het barbecueën naar een hoger niveau!Auteur en barbecuegoeroe Steven Raichlen staat al 10 jaar aan de top van de internationale barbecuescene. Van zijn boeken zijn wereldwijd al meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht!Met Culinair barbecueën laat Raichlen wederom zien dat je creatiever kunt barbecueën dan alleen met een spiesje of een hamburger. Vlees, vis, groente en zelfs toetjes behoren tot de vele mogelijkheden die Raichlen laat zien. Hij presenteert foto voor foto en stap voor stap de geheimen van het barbecueën en grillen van vlees, vis, groente en desserts.- meer dan 1000 fullcolourfoto's - meer dan 100 technieken - meer dan 150 recepten - talloze handige tips voor zowel de gevorderde als de beginnende barbecuer Auteur Steven Raichlen, presenteert zijn favoriete succesrecepten, technieken en tips. Raichlen introduceert je in de wereld van het grillen en laat zien dat alles mogelijk is!

Gerelateerde boeken:

Turquoise Turquoise

Een ontdekkingstocht door Turkije, dat is Turquoise. Over de de gerechten, de mensen en de cultuur van het land. Een bekroond kookboek.


Lees verder
Denk groenten / De winter Denk groenten / De winter

Zelf kweken is de beste garantie om verse producten te oogsten. Je oogst de hoeveelheid die je zelf wilt op het moment dat je die zelf gaat bereiden.


Lees verder
Cooking for Geeks Cooking for Geeks

Cooking for Geeks is een ode aan vindingrijkheid en nerdy creativiteit in de keuken. Een intrigerend kookboek en een uitstekende bron voor inspiratie.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Steven Raichlen
  • Vertaler(s): Deinema, Jaap
  • Illustrator(s): Schneider, Greg
  • ISBN 13: 9789061129370
  • Gewicht: 1539 gram
  • Afmeting: 48 x 205 x 236 mm