Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Leif Mannerström > Haring

Haring

meer dan 100 verrassende en smakelijke recepten !

  • Auteur: Leif Mannerström
  • Hardcover, 216 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Karakter Uitgevers BV
  • ISBN 13: 9789061128281
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving Haring

Leif Mannerström is een van de meest bekende Zweedse chefkoks en in het bezit van een Michelinster. Zijn specialiteit is het werken met vis en dat laat hij zien in Haring; een boek vol verrassende recepten voor haring, sardines, sprot, maatjesharing en ansjovis. Een ideaal naslagwerk voor iedereen die van haring houdt, maar het ook wel eens anders wil. Ooit wel eens gedacht aan haringsalade of haring gemarineerd in rode wijn? Haringcurry? Haringtartaar? Gazpacho met haring? De mogelijkheden met deze prachtige vis - en zijn maatjes - blijken nagenoeg eindeloos. Haring verschijnt precies op tijd voor Vlaggetjesdag op 10 juni a.s.! Deze dag is van oudsher een moment waar haringliefhebbers uit het hele land reikhalzend naar uitkijken. Er kan weer lekker een 'harinkje gehapt' worden bij de plaatselijke visboer of op een van de vele haringparty's. En als u iets meer wilt dan alleen 'happen', dan kunt u naar hartenlust experimenteren met de meer dan 100 verrassende en smakelijke recepten uit dit prachtige kookboek.

Gerelateerde boeken:

White Heat White Heat

White Heat is een boek over de magie van Marco Pierre White, over de hitte in zijn keuken.


Lees verder
I love cake, taart en koekjes I love cake, taart en koekjes

I love cake, taart en koekjes is het ultieme taartenbakboek! Alle bekende cakes en taarten - klassiekers of met een moderne twist - staan erin.


Lees verder
The Food of Spain The Food of Spain

In honderden prachtige recepten laat Claudia Roden de regionale verschillen uit Spanje zien, en beschrijft de bijzondere culinaire geschiedenis die Spanje rijk is.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Leif Mannerström
  • Redactie: Melander, Tord
  • Vertaler(s): Ginneken, Cornelis van
  • Illustrator(s): Yeh, Tomas / Nestorson, L.
  • ISBN 13: 9789061128281
  • Gewicht: 761 gram
  • Afmeting: 24 x 206 x 209 mm