Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Gerd Käfer > Carpaccio

Carpaccio

77 flinterdunne heerlijkheden

  • Auteur: Gerd Käfer
  • Hardcover, 154 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Karakter Uitgevers BV
  • ISBN 13: 9789061128199
€ 22,50

Levering via bol.com

Beschrijving Carpaccio

In een handomdraai een zomers feestje op je bord!Iedereen kent de traditionele carpaccio bestaande uit flinterdunne plakjes rauwe ossenhaas met Parmezaanse kaas. Soms ter variatie aangevuld met rucola, pijnboompitten of andere ingrediënten, maar de basis is altijd hetzelfde. Tegenwoordig hoeft carpaccio niet meer uit rundvlees te bestaan. Sterker nog; de kans dat je in een restaurant carpaccio bestaande uit vlees geserveerd krijgt wordt steeds kleiner. Het woord carpaccio is de laatste jaren steeds vaker een verwijzing naar de bereidingswijze en het gerecht kan bestaan uit plakjes vlees, groente, vis, kaas en fruit.Het boek Carpaccio geeft 77 verrassende recepten die allemaal uitgaan van de carpaccio-bereidingswijze. Het boek geeft tips waarmee het dun snijden van allerlei ingrediënten een peulenschil wordt, als je maar een paar simpele stappen volgt. Op deze wijze wordt het maken van een carpaccio van pompoen, Sint-Jakobsschelpen of kabeljauw net zo eenvoudig als de traditionele ossenhaascarpaccio.Chef-kok Gerd Käfer geeft zijn beste recepten, van eenvoudig tot luxe, en vult deze aan met veel professionele tips voor de voorbereiding, het serveren en het decoreren van de gerechten.

Gerelateerde boeken:

Sous-vide cuisine Sous-vide cuisine

Sous-vide cuisine van Joan Roca, de vacuumrevolutie, technieken en recepten.


Lees verder
Denk groenten / De herfst Denk groenten / De herfst

Steeds meer mensen besluiten om zelf groenten en kruiden te kweken. Vers uit de tuin en lekkerder op je bord.


Lees verder
Allergiekookboek Allergiekookboek

Het Allergiekookboek is hét smakelijke kookboek voor mensen met een voedselallergie.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Gerd Käfer
  • Vertaler(s): Meerman, Jacques
  • ISBN 13: 9789061128199
  • Gewicht: 777 gram
  • Afmeting: 17 x 231 x 233 mm