Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Gerd Käfer > Carpaccio

Carpaccio

77 flinterdunne heerlijkheden

  • Auteur: Gerd Käfer
  • Hardcover, 154 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Karakter Uitgevers BV
  • ISBN 13: 9789061128199
€ 22,50

Levering via bol.com

Beschrijving Carpaccio

In een handomdraai een zomers feestje op je bord!Iedereen kent de traditionele carpaccio bestaande uit flinterdunne plakjes rauwe ossenhaas met Parmezaanse kaas. Soms ter variatie aangevuld met rucola, pijnboompitten of andere ingrediënten, maar de basis is altijd hetzelfde. Tegenwoordig hoeft carpaccio niet meer uit rundvlees te bestaan. Sterker nog; de kans dat je in een restaurant carpaccio bestaande uit vlees geserveerd krijgt wordt steeds kleiner. Het woord carpaccio is de laatste jaren steeds vaker een verwijzing naar de bereidingswijze en het gerecht kan bestaan uit plakjes vlees, groente, vis, kaas en fruit.Het boek Carpaccio geeft 77 verrassende recepten die allemaal uitgaan van de carpaccio-bereidingswijze. Het boek geeft tips waarmee het dun snijden van allerlei ingrediënten een peulenschil wordt, als je maar een paar simpele stappen volgt. Op deze wijze wordt het maken van een carpaccio van pompoen, Sint-Jakobsschelpen of kabeljauw net zo eenvoudig als de traditionele ossenhaascarpaccio.Chef-kok Gerd Käfer geeft zijn beste recepten, van eenvoudig tot luxe, en vult deze aan met veel professionele tips voor de voorbereiding, het serveren en het decoreren van de gerechten.

Gerelateerde boeken:

Buiten eten Buiten eten

Zodra het mooi weer wordt, is er niets plezieriger dan buiten eten. Romantisch samen of met een grote groep familie en vrienden; in de buitenlucht smaakt alles net even lekkerder.


Lees verder
Noma Noma

Noma biedt een exclusief inzicht in de gerechten, de filosofie en de creativiteit van Rene Redzepi.


Lees verder
Smaakvrienden / Groente Smaakvrienden / Groente

In Smaakvrienden heeft Angélique Schmeink van 82 groenten overzichtelijk uitgewerkt met welk andere ingrediënten, bereidingen en technieken zij samengaan.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Gerd Käfer
  • Vertaler(s): Meerman, Jacques
  • ISBN 13: 9789061128199
  • Gewicht: 777 gram
  • Afmeting: 17 x 231 x 233 mm