Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > H.A.M. Halverhout > Dutch cooking

Dutch cooking

  • Auteur: H.A.M. Halverhout
  • Paperback, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 3e druk,
  • Uitgeverij: Synthese Uitgeverij b.v.
  • ISBN 13: 9789060303306
€ 14,95

Levering via bol.com

Beschrijving Dutch cooking

In this book you will find some of our traditional dishes, which you probably liked when dining out or at the home of Dutch friends.We 'Hollanders', as we are mostly called in the States (in England they call us 'the Dutch'), are great lovers of nice food. And we like to prepare these tasty dishes from the best ingredients. We like to eat them at home in the company of our family, seated at a wellset table - covered in the Dutch way with a tablecloth of white or coloured linen-, may be under a big lamp fixed in the middle of the ceiling of our diningroom.Our traditional dishes are mostly based on rather nourishing ingredients, but as you problably know we take only one hot meal a day. The first and second meal are sandwich-meals.Some of the varied recipes in this book are:Arnhem Girls / Buttercake / Spiced Red Cabbage / Cinnamon Turnovers / Christmas-ring / Holland Dropscones / Hague Bluff / Hotchpotch / John in the Bag / Kandeel / Limburg Pies / Nasi Goreng / Dutch Pea Soup / Peppernuts / Fried Rice / Slemp / Snowballs / Dutch Spice Cake / Real Dutch Steak / St. Nicholas Dolls.It has been a very great pleasure to write this book for you. I wish you 'good cooking' and much fun preparing these typical dishes of the Netherlands.

Gerelateerde boeken:

What to Cook and How to Cook it What to Cook and How to Cook it

What to Cook and How to Cook it is het ultieme stap-voor-stap boek voor iedereen die tot in perfectie wil leren koken.


Lees verder
Zomer van De Zilveren Lepel Zomer van De Zilveren Lepel

De Zomer van De Zilveren Lepel is geschreven op het geweldige aanbod van groente en fruit die de Italiaanse zomerzon aanbiedt.


Lees verder
De traditionele Marokkaanse keuken De traditionele Marokkaanse keuken

Het kookboek De traditionele Marokkaanse keuken van Ghillie Basan bevat heerlijke recepten uit Noord-Afrika.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: H.A.M. Halverhout
  • ISBN 13: 9789060303306
  • Gewicht: 241 gram
  • Afmeting: 14 x 141 x 221 mm