Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > B. Natter > Het Rijksmuseum Kookboek

Het Rijksmuseum Kookboek

meesterkoks laten zich inspireren door de Gouden Eeuw

  • Auteur: B. Natter
  • Hardcover, 200 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2004
  • Uitgeverij: Thomas Rap
  • ISBN 13: 9789060052945
€ 29,90

Levering via bol.com

Beschrijving Het Rijksmuseum Kookboek

Een feest voor iedereen die van lekker eten en van kunst houdtMet vijftig recepten van tien Amsterdamse toprestaurantsVoor dit schitterend geïllustreerde boek lieten tien meesterkoks zichinspireren door de pracht en praal van Hollandse zeventiende-eeuwseschilderijen. De koks stelden een persoonlijk vijfgangenmenu voor vierpersonen samen. Bij elk recept wordt het schilderij afgebeeld dat dedirecte inspiratie ervoor vormde. Dankzij unieke detailafbeeldingenkijkt de lezer naar bekende en minder bekende schilderijen door het oogvan de kok.Het Rijksmuseum Kookboek gaat niet alleen over de kunst van het koken,want het bevat daarnaast een kijkje in het dagelijks leven van dezeventiende eeuw. Auteur Bert Natter gaat in op het huishouden, deetiquette en de eetcultuur van de Gouden Eeuw. Ook besteedt hij aandachtaan de herkomst van ingrediënten en de geschiedenis van recepten.Dit banket voor de zintuigen werpt een eigentijdse blik op de grootsteschatten van de Gouden Eeuw.

Gerelateerde boeken:

Vegetarian Dishes from the Middle East Vegetarian Dishes from the Middle East

Een klassieker van Der Haroutunian over de heerlijke vegetarische gerechten uit het hele Midden Oosten.


Lees verder
De Grote Larousse Gastronomique De Grote Larousse Gastronomique

De Grote Larousse Gastronomique is het klassieke naslagwerk voor koks. Het boek bevat in totaal meer dan 3.800 recepten aan aanverwante artikelen.


Lees verder
Worst pate Worst pate

Het meest complete standaardwerk over charcuterie. Eindelijk in Nederlandse vertaling verkrijgbaar.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: B. Natter
  • ISBN 13: 9789060052945
  • Gewicht: 882 gram
  • Afmeting: 22 x 193 x 247 mm