Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Lonny Gerungan > Hartige verrassingen

Hartige verrassingen

snacks en hapjes uit de keuken van mijn moeder

  • Auteur: Lonny Gerungan
  • Hardcover, 108 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Fontaine Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789059563087
€ 14,95

Levering via bol.com

Beschrijving Hartige verrassingen

Hartige verrassingen. Snacks en hapjes uit de keuken van mijn moeder. Lonny Gerungan. Indonesië kent een echte snackcultuur. Veel mensen eten de hele dag door kleine hapjes. Ook Lonny Gerungan genoot van de hapjes. Zoals de tahu isi van de venter die met zijn karretje voor de schoolpoort stond. Hij bakte in olie een stukje uitgeholde tahu met een plukje gehakt. De kinderen aten het hapje op met wat pindasaus en sambal. Simpel, voedzaam en lekker. Lonny vond het de moeite waard de snackcultuur in een boekje vast te leggen. De smakelijke Indonesische snacks zijn relatief eenvoudig te bereiden. Haal met de hapjes in Hartige verrassingen de sfeer en geuren van een Balinese pasar malam in huis. De meeste gepresenteerde snacks zijn licht, een aantal is ook vetvrij. U kunt dankzij het uitgebreide aanbod van Oosterse producten in de toko's en Chinese supermarkten de snacks eenvoudig in de originele smaken bereiden. Lonny laat u kennismaken met krokante, frisse en pittige snacks en bijzonder sausjes. Echte klassiekers als lemper en Indische kroket, hapjes die u verfrissen. Lonny laat zien hoe u door te frituren, grillen, stomen en zelfs te koken originele hartige verrassingen kunt presenteren. Lonny Gerungan ontwikkelde zich de afgelopen jaren tot dé specialist van de Indonesische keuken. Geboren en getogen op Bali, draagt hij in Europa de culinaire cultuur van zijn geboorteland uit door het maken van boeken en televisieseries en het verzorgen van kookdemonstraties, workshops en masterclasses. Van zijn hand verschenen eerder Het Bali kookboek, De authentiek Indische keuken en Lonny's rijsttafel.

Gerelateerde boeken:

Book of Tapas Book of Tapas

Een kookboek vol heerlijke tapas. Geschreven door Simone Ortega, bekend van 1080 recepten.


Lees verder
Bocca Bocca

Bocca is één van de puurste kookboeken over Italie. De auteur, Jacob Kenedy, noemt het een kookboek met tanden.


Lees verder
What to Cook and How to Cook it What to Cook and How to Cook it

What to Cook and How to Cook it is het ultieme stap-voor-stap boek voor iedereen die tot in perfectie wil leren koken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Lonny Gerungan
  • Redactie: Franssen-Seebregts, Hennie
  • Illustrator(s): Bright, Warren
  • ISBN 13: 9789059563087
  • Gewicht: 490 gram
  • Afmeting: 14 x 176 x 237 mm