Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > 500 soepen

500 soepen

heerlijke recepten voor gezonde en voedzame soepen

  • Auteur:
  • Hardcover, 288 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 6e druk, 2007
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789059207080
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving 500 soepen

Dit soepenboek bevat 500 recepten die u het water in de mond doen lopen en alle duidelijk beschreven en gemakkelijk te maken zijn. Op elke pagina zijn suggesties en tips opgenomen voor alle soorten soep, bouillon, bisque, chowder, maaltijdsoep en consommé. Wat u ook zoekt, of het nu voor een ontspannen lunch in het weekend, een eenvoudig soupertje, een geraffineerd voorgerecht, een verwarmende soep voor de winter of een verkoelende voor de zomer is, er is altijd een recept te vinden. De inleiding omvat alle informatie over bereiding en koken: keukengerei, ingrediënten, technieken voor mengen en koken, meten en wegen en tips die helpen mislukkingen te voorkomen. In deze kleurrijke receptenbundel zijn klassiekers opgenomen zoals Vietnamese rundvleessoep met noedels en Italiaanse minestrone, met nieuwe en hedendaagse varianten op klassieke thema's. Maak een keuze uit de gekoelde en koude, gladde en romige, gezonde en voedzame soepen, maaltijdsoepen of soepen die binnen 20 minuten zijn bereid.

Gerelateerde boeken:

I love cake, taart en koekjes I love cake, taart en koekjes

I love cake, taart en koekjes is het ultieme taartenbakboek! Alle bekende cakes en taarten - klassiekers of met een moderne twist - staan erin.


Lees verder
Cucina Cucina

Een toonaangevende boek over de klassieke Italiaanse keuken. Cucina wordt door de dames van het Londonse River Cafe als bijbel beschouwd.


Lees verder
Pier Pier

Pier geeft inzicht in de topgerechten van het gelijknamige restaurant in Sidney. Greg Doyle, chefkok en eigenaar van Pier, deelt 99 van zijn "signature dishes".


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Vertaler(s): Franssen-Seebregts, Hennie
  • ISBN 13: 9789059207080
  • Gewicht: 581 gram
  • Afmeting: 30 x 156 x 157 mm