Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > M. Clark > Italiaans koken

Italiaans koken

  • Auteur: M. Clark
  • Hardcover, 239 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 2e druk, 2006
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789059205048
€ 7,95

Levering via bol.com

Beschrijving Italiaans koken

Wie is er nu niet dol op Italiaans eten? Het smaakt op en top vers en is simpel te maken. Italiaans koken bevat inspirerende recepten van Maxine Clark, die een ontspannen benaderingswijze van Italiaans eten heeft. Antipasti en snacks zijn heerlijk op elk moment van de dag. Probeer eens Bruschetta, Parmaham met vijgen of Courgette-muntbeignets. Italiaanse soep is perfect voor in de winter. Maak bijvoorbeeld eens Venetiaanse rijstsoep met erwten of La ribollita (bonen-groentesoep). De romige risotto is misschien wel het lekkerste Italiaanse rijstgerecht. Probeer eens een risotto met wilde paddenstoelen of met parmezaan en boter. In het hoofdstuk pasta en polenta staan veel snelle, gemakkelijke gerechten, zoals Spaghetti met aubergine en tomatensaus, Lasagne al forno en Zachte polenta met ragù. Kijk voor echt Italiaanse gerechten in het hoofdstuk met pizza's, hartige taarten en brood - een verleidelijke verzameling recepten voor bijvoorbeeld Pizza Margherita, Aardappelpizza en Focaccia. Italiaanse salades, groenten en peulvruchten zijn heel bijzonder. Gesauteerde paprika's met olijven en kappertjes is slechts een van de smakelijke voorbeelden. In vis vindt u recepten als Gegrilde tonijnsteaks met peperonata. In vlees en gevogelte staan recepten als Biefstuk met rucola en Kip geroosterd met laurierblaadjes, citroen en knoflook. Sluit uw maaltijd af met een lekker zoet nagerecht. Van Purechocoladetaart tot Sorbetto al limone en Zachte ricottabeignets, er is een geschikt toetje voor elk seizoen. In basisrecepten staan onder andere recepten voor pesto en pizzadeeg. Of u nu voor één persoon of voor een heel gezelschap kookt, Italiaans koken is de moeite waard.

Gerelateerde boeken:

Smaakvrienden / Groente Smaakvrienden / Groente

In Smaakvrienden heeft Angélique Schmeink van 82 groenten overzichtelijk uitgewerkt met welk andere ingrediënten, bereidingen en technieken zij samengaan.


Lees verder
Pizarro Pizarro

Pizarro is weer een prachtig kookboek over de Spaanse keuken. De Spaans-Britse kok José Pizarro leidt u met deze en vele andere buitengewone ingrediënten door de seizoenen en presenteert daarmee in dit boek de heerlijkste recepten.


Lees verder
Tapas Tapas

Tapas is een kookboek helemaal gewijd aan de heerlijke kleine gerechten. In totaal beslaat dit kookboek meer dan 100 verschillende Spaanse tapas.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: M. Clark
  • Redactie: Silvis, H.
  • Vertaler(s): Neuman, G.
  • ISBN 13: 9789059205048
  • Gewicht: 766 gram
  • Afmeting: 27 x 200 x 200 mm