Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Visgerechten

Visgerechten

  • Auteur:
  • Paperback, 399 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 3e druk, 2004
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789059202542
€ 7,95

Levering via bol.com

Beschrijving Visgerechten

Vis gerechtenGarnalen, witvis, oesters, heerlijke zalm, krab of kreeft, een emmer forel of gewoon een blikje tonijn - het maakt niet uit wat u 'gevangen' heeft, met behulp van dit boek maakt u alles op een perfecte manier klaar.

Gerelateerde boeken:

Thuis koken met Ferran Adrià. Thuis koken met Ferran Adrià.

Wat staat er 's avonds op tafel bij Ferran Adria van El Bulli? De beste chef van de wereld geeft eindelijk zijn geheimen prijs.


Lees verder
De kleine vegetariër De kleine vegetariër

In De kleine vegetariër geven Antoinette Hertsenberg en diëtiste Marion Pluimes tips, adviezen en vooral heel erg veel lekkere en voedzame recepten voor kinderen van alle leeftijden.


Lees verder
Le Bernardin Cook Book Le Bernardin Cook Book

Een boek over het restaurant Le Bernardin in New York. Een in vis gespecialiseerd boek dat al jaren aan de absolute top staat.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Cazemier, M.
  • Vertaler(s): Kerkhove, M.
  • ISBN 13: 9789059202542
  • Gewicht: 715 gram
  • Afmeting: 29 x 142 x 192 mm