Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Kom gerechten

Kom gerechten

  • Auteur:
  • Paperback, 399 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 3e druk, 2004
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789059202221
€ 7,95

Levering via bol.com

Beschrijving Kom gerechten

Van deze gerechten kunt u, kort gezegd, ontspannen genieten. Afhankelijk van uw stemming, kunt u een pittige curry langzaam gaar laten worden, een heerlijk pastagerecht samenstellen of gewoon wat verse ingrediƫnten in een wok roerbakken. Het enige wat dan nog rest, is het eten lekker naar binnen lepelen.

Gerelateerde boeken:

Sous-vide cuisine Sous-vide cuisine

Sous-vide cuisine van Joan Roca, de vacuumrevolutie, technieken en recepten.


Lees verder
Zomer van De Zilveren Lepel Zomer van De Zilveren Lepel

De Zomer van De Zilveren Lepel is geschreven op het geweldige aanbod van groente en fruit die de Italiaanse zomerzon aanbiedt.


Lees verder
Topkoks voor Thuiskoks 2 Topkoks voor Thuiskoks 2

52 wereldgerechten van Gordon Ramsay, Jonnie Boer, Herman den Blijker, Jamie Oliver, Erik van Loo en vele anderen


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Cazemier, M.
  • Vertaler(s): Scheperkeuter, G.
  • ISBN 13: 9789059202221
  • Gewicht: 704 gram
  • Afmeting: 32 x 142 x 192 mm