Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > T Kiros > Twaalf

Twaalf

een jaar uit de Toscaanse keuken

  • Auteur: T Kiros
  • Paperback, 304 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • Heruitgave editie, 2008
  • Uitgeverij: Terra
  • ISBN 13: 9789058978929
€ 16,99

Levering via bol.com

Beschrijving Twaalf

De tafel was prachtig gedekt... spaghetti met aubergines, tomaten en glanzende zwarte olijven. In de koekenpan gebakken lof, venkel en marzolino-kaas. Brood, tomaten, bonen en olijfolie. Pane co'sant. Zoete rode wijn, koffie ... Eenvoud waar ik zo van houd en smaken waar ik maar geen genoeg van kan krijgen.

Gerelateerde boeken:

Under Pressure, Cooking Sous Vide Under Pressure, Cooking Sous Vide

Under Pressure (Cooking Sous Vide) is het kookboek dat de sous vide techniek voor iedereen duidelijk maakt.


Lees verder
Mushrooms Mushrooms

In dit eerste boek uit de River Cottage Handbook reeks legt paddestoelenexpert John Wright uit welke paddestoelen we kunnen verzamelen en hoe deze op te sporen.


Lees verder
Le Bernardin Cook Book Le Bernardin Cook Book

Een boek over het restaurant Le Bernardin in New York. Een in vis gespecialiseerd boek dat al jaren aan de absolute top staat.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: T Kiros
  • Vertaler(s): Philipse, M.G.
  • Illustrator(s): Chatzikonstantis, M.
  • ISBN 13: 9789058978929
  • Gewicht: 929 gram
  • Afmeting: 27 x 171 x 241 mm