Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > J. Vassallo > Basic China

Basic China

  • Auteur: J. Vassallo
  • Paperback, 160 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Terra
  • ISBN 13: 9789058978905
€ 17,99

Levering via bol.com

Beschrijving Basic China

De meeste mensen zijn opgegroeid met een Chinees restaurant in de buurt. Iedereen die wel eens heeft genoten van de exotische maaltijden uit het Oosten zal zich hebben afgevraagd hoe ingewikkeld het zou zijn om die gerechten thuis te bereiden. Chinees koken hoeft niet moeilijk te zijn - het belangrijkste is, de juiste ingrediƫnten bij elkaar te zoeken. In dit boek vind je een lijstje met basisingrediƫnten die nodig zijn om eenvoudige Chinese maaltijden te bereiden. Als je van dim sum houdt, zul je geliefde recepten aantreffen voor bapao's, garnalenwontons en miniloempia's. Als je op zoek bent naar een snel recept, vind je talrijke overheerlijke roerbakgerechten, maar ook heldere uitleg over hoe je een wok moet inbranden en onderhouden. Verder laat Basic China zien hoe je perfect gestoomde rijst kunt maken en hoe je een kip moet snijden zoals een Chinese meesterkok dat doet. Tot slot wordt onthuld hoe eenvoudig het eigenlijk is om van die heerlijke Chinese nagerechten, zoals gefrituurd ijs en custardtaartjes, zelf te maken. Nu je dit boek hebt, zul je zonder twijfel altijd thuis eten en geen afhaalmaaltijd meer bestellen. [achterflap] Jody Vassallo is al meer dan twaalf jaar auteur. Ze heeft niet alleen een passie voor koken, ze is ook dol op reizen en inmiddels heeft ze al heel wat van de wereld gezien. Deze reizen zijn een grote culinaire inspiratiebron voor haar. Haar boeken Peper & Zout, Basic Pasta, Basic Tapas en Basic Thais verschenen ook bij Uitgeverij Terra. Deirdre Rooney is een internationaal bekende lifestylefotografe en styliste. Haar foto's hebben in talloze bekende kranten en tijdschriften gestaan, waaronder The Sunday Times, Grazia, Marie-Claire, Martha Stewart Living en Food & Wine Magazine. Ze verzorgt ook de fotografie voor talloze boeken.

Gerelateerde boeken:

Plat prefere 2 Plat prefere 2

Plat Préféré is een kookboek over de meest geliefde recepten van bekende mensen. Jeroen Meus kookt de gerechten en beschrijft ze in dit kookboek.


Lees verder
Vegetables Vegetables

Vegetables van Nigel Slater is gevuld met 400 heerlijke recepten en vele prachtige verhalen van deze topkok over zijn tuin.


Lees verder
De Zilveren Lepel Pasta De Zilveren Lepel Pasta

De nieuwe pastabijbel biedt 360 authentieke en moderne recepten voor pasta. Succes verzekerd.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: J. Vassallo
  • Redactie: Niessen, I.
  • Vertaler(s): Scheperkeuter, G.
  • Illustrator(s): Rooney, D.
  • ISBN 13: 9789058978905
  • Gewicht: 694 gram
  • Afmeting: 16 x 176 x 284 mm