Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Walter Lanckmans > Een pluim voor de chef

Een pluim voor de chef

wild gevogelte en vlees

  • Auteur: Walter Lanckmans
  • Hardcover, 118 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Stichting Kunstboek
  • ISBN 13: 9789058563200
€ 25,00

Levering via bol.com

Beschrijving Een pluim voor de chef

Een pluim voor de chef. Wild, vlees en gevogelte vormt de vierde etappe in de gastronomische ontdekkingstocht met Hotelschool Spermalie, waarbij het thema van de culinaire verfijning verder wordt uitgewerkt. Vijfentwintig overheerlijke bereidingen deels met de nieuwste technieken, deels op klassieke wijze, worden stap voor stap haarfijn uit de doeken gedaan. Van het vacuĆ¼m garen van een hoeveduif tot het traditionele konfijten van een eendenbil..

Gerelateerde boeken:

Alinea Alinea

Alinea geeft de exacte recepten zoals die in het restaurant Alinea in Chicago geserveerd worden.


Lees verder
Het grote Larousse chocoladeboek Het grote Larousse chocoladeboek

170 niet te weerstane, heerlijke chocoladerecepten: taart, ijs, gebak, drankjes, snoepjes om vingers en duimen bij af te likken.


Lees verder
Complete Robuchon Complete Robuchon

Een kookboek dat begint met de basis van het koken en eindigt in uitdagende recepten. Joel Robuchon legt het allemaal zeer duidelijk uit in zijn complete boekwerk.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Walter Lanckmans
  • Redactie: Deweer, Hilde
  • Illustrator(s): Leuven, Bart van
  • ISBN 13: 9789058563200
  • Gewicht: 762 gram
  • Afmeting: 15 x 230 x 231 mm