Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Walter Lanckmans > Een pluim voor de chef

Een pluim voor de chef

wild gevogelte en vlees

  • Auteur: Walter Lanckmans
  • Hardcover, 118 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Stichting Kunstboek
  • ISBN 13: 9789058563200
€ 25,00

Levering via bol.com

Beschrijving Een pluim voor de chef

Een pluim voor de chef. Wild, vlees en gevogelte vormt de vierde etappe in de gastronomische ontdekkingstocht met Hotelschool Spermalie, waarbij het thema van de culinaire verfijning verder wordt uitgewerkt. Vijfentwintig overheerlijke bereidingen deels met de nieuwste technieken, deels op klassieke wijze, worden stap voor stap haarfijn uit de doeken gedaan. Van het vacuĆ¼m garen van een hoeveduif tot het traditionele konfijten van een eendenbil..

Gerelateerde boeken:

Gizzi Gizzi's keukenmagie

Gizzi Erskine's magische recepten zijn simpel maar effectief. Dankzij haar heerlijke recepten, nuttige technieken en goede tips wordt je de ster van de keuken.


Lees verder
On the Line On the Line

Het boek over Eric Ripert en zijn restaurant Le Bernardin. Le Bernardin is al jaren het hoogstgewaardeerde visrestaurant uit New York.


Lees verder
Bismilla Arabia Bismilla Arabia

Bismilla Arabia is een heerlijke ontdekkingstocht naar de smaken, geuren en de gerechten van de Arabische Mediterrane landen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Walter Lanckmans
  • Redactie: Deweer, Hilde
  • Illustrator(s): Leuven, Bart van
  • ISBN 13: 9789058563200
  • Gewicht: 762 gram
  • Afmeting: 15 x 230 x 231 mm