Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Walter Lanckmans > Een pluim voor de chef

Een pluim voor de chef

wild gevogelte en vlees

  • Auteur: Walter Lanckmans
  • Hardcover, 118 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Stichting Kunstboek
  • ISBN 13: 9789058563200
€ 25,00

Levering via bol.com

Beschrijving Een pluim voor de chef

Een pluim voor de chef. Wild, vlees en gevogelte vormt de vierde etappe in de gastronomische ontdekkingstocht met Hotelschool Spermalie, waarbij het thema van de culinaire verfijning verder wordt uitgewerkt. Vijfentwintig overheerlijke bereidingen deels met de nieuwste technieken, deels op klassieke wijze, worden stap voor stap haarfijn uit de doeken gedaan. Van het vacuĆ¼m garen van een hoeveduif tot het traditionele konfijten van een eendenbil..

Gerelateerde boeken:

Cuisine & Art - Inter Scaldes Cuisine & Art - Inter Scaldes

Cuisine & Art bevat bijzondere en kunstzinnige gerechten van topkok Jannis Brevet van het 2-sterren restaurant Inter Scaldes.


Lees verder
Tender Volume 02. A cook`s guide to the fruit garden Tender Volume 02. A cook`s guide to the fruit garden

Tender: Volume II - A cook`s guide to the fruit garden is de definitieve gids voor het koken met fruit.


Lees verder
Tapas Tapas

Tapas is een kookboek helemaal gewijd aan de heerlijke kleine gerechten. In totaal beslaat dit kookboek meer dan 100 verschillende Spaanse tapas.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Walter Lanckmans
  • Redactie: Deweer, Hilde
  • Illustrator(s): Leuven, Bart van
  • ISBN 13: 9789058563200
  • Gewicht: 762 gram
  • Afmeting: 15 x 230 x 231 mm