Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > Willem Jansen > Hollandse Nieuwe !
Hollandse Nieuwe !
aanstormend culinair talent
- Auteur: Willem Jansen
- Hardcover, 144 bladzijden
- In het Nederlands geschreven
- 1e druk, 2009
- Uitgeverij: Stichting Kunstboek
- ISBN 13: 9789058563033
Beschrijving Hollandse Nieuwe !
Na het succes van Jonge Wortels, een selectie uit Nederlands aanstormend culinair talent, trakteren acht gedreven ‘Nieuwe Hollandse’ chefs u opnieuw op een heerlijk diner in dit oogstrelende receptenboek. We schuiven aan bij Rik Jansma (Basiliek, Harderwijk), Mart Scherp (Scherp, Middelburg), Marc Smeets en Jonathan Daane Bolier (Lepels, Schiedam), François Geurds (Ivy, Rotterdam), Pieter Bosters (Mijn Keuken, Wouw), Jeroen Raes en Dennis van der Meer (O, Maastricht), Edwin Soumang (One, Roermond) en Michel Meijer (Meijer’s, Andijk).Topideeën van jong culinair Nederlands talent haalbaar verpakt: achtenveertig hippe en inspirerende gerechten, die telkens freewheelen op drie ingrediënten, waarmee u kunt scoren bij uw gasten!
Gerelateerde boeken:

In Twee gulzige Italianen delen Antonio Carluccio en Gennaro Contaldo hun gezamelijke kennis over de Italiaanse keuken met de lezer. Het boek bevat ruim 100 recepten.
Lees verder

Jean-Georges Vongerichten en Mark Bittman werken in Simple to Spectacular samen om verschillende recepten te bewerken tot steeds complexere varianten.
Lees verder

Made in Spain laat de mooiste Spaanse gerechten zien. Het is een bijzonder lekker overzicht van de diversiteit van de moderne Spaanse keuken.
Lees verder
Bladeren op onderwerp:
Eigenschappen
- Auteur: Willem Jansen
- Redactie: Joos, E.
- Illustrator(s): Deprettere, Lennert
- ISBN 13: 9789058563033
- Gewicht: 710 gram
- Afmeting: 18 x 176 x 247 mm