Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > A. Vansevenant > Jonge Scheuten

Jonge Scheuten

aanstormend culinair talent

  • Auteur: A. Vansevenant
  • Hardcover, 144 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: ImageBooks/Allmedia
  • ISBN 13: 9789058562852
€ 29,90

Levering via bol.com

Beschrijving Jonge Scheuten

Na het succes van Jonge Sla, een selectie uit Vlaanderens aanstormend culinair talent, geven opnieuw acht chefs het beste van zichzelf in dit frisse, oogstrelende receptenboek. Een grandeur van tapas synthetiseert de keukenstijl van Kristof Marrannes (Ter Leepe, Zedelgem); complexe eenvoud is de specialiteit van Frederik Deceuninck (Sel Gris, Knokke); puur en licht zijn de sleutelwoorden bij Kwinten De Paepe (Trente, Leuven); een apart eetavontuur wordt ervaren bij Pieter Clement in Oostvleteren; Jan Audenaert (D’Oude Pastorie, Lochristi) begrijpt de kunst om het gewone buitengewoon te laten smaken; Alex De Hauwere (Bien Soigné, Antwerpen) gaat voor een charmante keuken zonder complexen; ongedwongen perfectie is de stijl van Vincent De Leenheer (Domestica, Gent) en ‘a californian inspired cuisine’, wars van alle labels, typeert Jan Verhelst (Lotus Root, Eke). Acht chefs, acht verhalen en achtenveertig heerlijke, creatieve gerechten waarin telkens drie producten de hoofdrol spelen. Een zeer aantrekkelijke fotografie met de signatuur van Lennert Deprettere en leuke teksten van de hand van Annick Vansevenant.

Gerelateerde boeken:

Le Bernardin Cook Book Le Bernardin Cook Book

Een boek over het restaurant Le Bernardin in New York. Een in vis gespecialiseerd boek dat al jaren aan de absolute top staat.


Lees verder
Bread Bread

Een handboek met een missie: mensen inspireren zelf brood te bakken en de kant-en-gesneden fabrieksbroden te verlaten.


Lees verder
Vis en Vega Vis en Vega

4 x in de week geen vlees, met het nieuwe kookboek Vis en Vega is dat geen probleem meer. Deze heerlijke recepten krijgen iedereen aan een gezondere levensstijl.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: A. Vansevenant
  • Illustrator(s): Deprettere, Lennert
  • ISBN 13: 9789058562852
  • Gewicht: 714 gram
  • Afmeting: 18 x 177 x 249 mm