Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Koken en apparatuur > Yamazato > De Kaiseki recepten van het Yamazato

De Kaiseki recepten van het Yamazato

geheimen van de Yamazato chefs Hotel Okura Amsterdam

  • Auteur: Yamazato
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2006
  • Uitgeverij: ImageBooks/Allmedia
  • ISBN 13: 9789058562036
€ 34,90

Levering via bol.com

Beschrijving De Kaiseki recepten van het Yamazato

Tweeëntwintig heerlijke gerechten uit het boek De Kaiseki Keuken (of de Japanse haute cuisine) worden stap voor stap gefotografeerd en helder uitgelegd. Zowel de beginner als de doorgewinterde kok vindt zijn gading in deze pareltjes van Japanse kookkunst. De Yamazato chefs zijn kwistig met hun tips en geven duidelijke informatie over de ingrediënten, het keukengerei, de samenstelling van een menu, de garnering end e presentatie van deze gastronomische hoogstandjes.

Gerelateerde boeken:

Peen & ui Peen & ui

Chefkok Herman den Blijker kookt meer dan 60 bijzondere gerechten met peen en ui.


Lees verder
Pier Pier

Pier geeft inzicht in de topgerechten van het gelijknamige restaurant in Sidney. Greg Doyle, chefkok en eigenaar van Pier, deelt 99 van zijn "signature dishes".


Lees verder
Ad Hoc at Home Ad Hoc at Home

Thomas Keller deelt elke-dag-recepten in zijn laatste boek.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Yamazato
  • ISBN 13: 9789058562036
  • Gewicht: 882 gram
  • Afmeting: 17 x 231 x 272 mm