Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Dieetboeken > B. Debaere > Koken zonder melk of eieren

Koken zonder melk of eieren

  • Auteur: B. Debaere
  • Paperback, 62 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2002
  • Uitgeverij: Eenhoorn, Uitgeverij De
  • ISBN 13: 9789058381637
€ 8,25

Levering via bol.com

Beschrijving Koken zonder melk of eieren

Wie als ouder geconfronteerd wordt met de allergische reacties van z'n kind op koemelk en op ei, ontdekt algauw dat er weinig recepten beschikbaar zijn waar geen koemelk of eiwit van het kippenei bij gebruikt worden. Aangepaste receptuur is op dat moment een noodzaak. Vooral omdat tegenwoordig heel wat voedingsmiddelen en kant-en-klare maaltijdbereidingen minieme of 'verborgen' hoeveelheden van één of beide te mijden bestanddelen bevatten. Eén kleine onoplettendheid bij de aankoop of de keuze van een ingrediënt kan meteen extreme allergische reacties veroorzaken, zoals darmkrampen, braken, diarree, problemen met de luchtwegen of de huid, winderigheid, etc. Dit receptenboek is het resultaat van de lange zoektocht van de auteur om zijn kind alle ongewenst allergische reacties op koemelk en eiwit van het kippenei te besparen. Dit boek wil iedereen helpen die met dezelfde allergie- of intolerantieproblemen wordt geconfronteerd.

Gerelateerde boeken:

Eten, drinken, slapen Eten, drinken, slapen

Jonnie Boer en Sergio Herman hebben Ronald Giphart een half jaar geleden gevraagd om samen een Lees-Kookboek te schrijven met als titel: Eten, drinken en slapen.


Lees verder
Made in Spain Made in Spain

Made in Spain laat de mooiste Spaanse gerechten zien. Het is een bijzonder lekker overzicht van de diversiteit van de moderne Spaanse keuken.


Lees verder
Noma Noma

Noma: Time and Place in Nordic Cuisine biedt een exclusief inzicht in de gerechten, de filosofie en de creativiteit van Rene Redzepi.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: B. Debaere
  • ISBN 13: 9789058381637
  • Gewicht: 165 gram
  • Afmeting: 7 x 161 x 236 mm