Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > B. Deprez > Gebrand op koffie

Gebrand op koffie

van boon tot barista

  • Auteur: B. Deprez
  • Hardcover, 144 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Davidsfonds
  • ISBN 13: 9789058265142
€ 27,50

Levering via bol.com

Beschrijving Gebrand op koffie

Zo heet als de hel, zo zwart als de duivel, zo zuiver als een engel en zo zoet als de liefde. Zo moet koffie zijn.Koffie, het dagelijkse bakje troost voor heel wat mensen. Wereldwijd nog populairder dan wijn of bier. De ideale opkikker om de dag te beginnen, maar ook lekker en gezellig bij een stuk taart. Koffie kan altijd verrassen…Wat zijn de voornaamste manieren om koffie te zetten? En welke is de beste? Wanneer werd het eerste kopje koffie gedronken? Het verschil tussen een espresso, americano of cappucino? Houdt koffie je echt wakker? Waar vind je het recept voor een frisse ijskoffie of een geslaagde Irish coffee? Van plantage tot keukenkast: hoe wordt koffie gemaakt? Kan je koffie echt combineren met citroen of vlees?Gebrand op koffie biedt je een uitgebreid overzicht van verschillende soorten koffies en belangrijke koffielanden. Het vertelt je alles over de enorme diversiteit aan geuren en smaken, het productieproces en de geschiedenis van koffie. Naast boeiende faits-divers en praktische tips, vind je een aantal originele en smakelijke recepten met koffie.Bart en Peter Deprez brengen de kunst en tradities van het koffiebranden terug tot leven in hun koffiebranderij Viva Sara.Met prachtige foto's van Marc Wauters

Gerelateerde boeken:

The Mushroom Feast The Mushroom Feast

The Mushroom feast is een klassieker voor alle liefhebbers van paddestoelen. Een mooi, tijdloos en literaire kookboek van Jane Grigson.


Lees verder
On the Line On the Line

Het boek over Eric Ripert en zijn restaurant Le Bernardin. Le Bernardin is al jaren het hoogstgewaardeerde visrestaurant uit New York.


Lees verder
Taart! Taart!

Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is om een unieke, zelfversierde taart te maken. Dit boek helpt hierbij, stap voor stap.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: B. Deprez
  • Co-auteur(s): Deprez, P. / Laere, S. Van
  • Illustrator(s): wauters, M.
  • ISBN 13: 9789058265142
  • Gewicht: 702 gram
  • Afmeting: 18 x 195 x 233 mm