Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Foodloversguide

Foodloversguide

de culinaire bijbel van Nederland

  • Auteur:
  • Paperback, 323 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Mo'Media
  • ISBN 13: 9789057673405
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving Foodloversguide

In de Foodloversguide vind je de beste culi-adressen in ons land op een rij. Het boek bevat beschrijvingen van favoriete adressen om te shoppen en eten maar er is ook veel ruimte voor productinformatie, culinaire tips én enkele heerlijke recepten. Bovendien komen mensen aan het woord die beroepsmatig bezig zijn met eten en met passie voor hun vak biologisch produceren, verkopen, koken of erover schrijven. We hebben de beste slagers, aspergeboeren, kaasmakers, chocolatiers, chef-koks, culinair journalisten, eigenaren van kookwinkels, foodstylisten etcetera gevraagd waar zij hun producten kopen en waar zij het liefst eten.Zo vertelt kok Yolanda van der Jagt over de markt, proeven we bij Betty Koster boerenkazen uit het hele land, bezoeken we de mergelgrotten waar de grottenham rijpt en leren we van de eigenaars van Fishes alles over duurzame vis. Het resultaat is een onmisbaar naslagwerk over eten in Nederland met zo'n 400 adressen en productbeschrijvingen, van sterrenrestaurants tot boerderijwinkels en van Groningse spelt tot Limburgse kloostervarkens.

Gerelateerde boeken:

Het hummingbird bakboek Het hummingbird bakboek

Het hummingbird bakboek, vol heerlijke recepten uit de beste banketbakkerij in Londen.


Lees verder
Ducasse - Flavors of France Ducasse - Flavors of France

In Flavors of France neemt Alain Ducasse de lezer mee op reis en laat de mooiste en heerlijkste ingrediënten en gerechten zien, ruiken en proeven die Frankrijk te bieden heeft.


Lees verder
Over eten & koken Over eten & koken

Het Meesterwerk van Harold McGee. Opnieuw uitgegeven en volledig aangepast naar de huidige standaarden.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Philippi, Janneke / Koppenhagen, I. van
  • ISBN 13: 9789057673405
  • Gewicht: 730 gram
  • Afmeting: 25 x 191 x 231 mm