Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Wijn en dranken > Nicolaas Klei > Van druif tot dronk

Van druif tot dronk

een ABC voor de wijnliefhebber

  • Auteur: Nicolaas Klei
  • Paperback, 157 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Podium b.v. Uitgeverij
  • ISBN 13: 9789057592690
€ 10,00

Levering via bol.com

Beschrijving Van druif tot dronk

Een fles wijn hoeft niet een uur tevoren ontkurkt. De meeste wijn is er niet om te bewaren. Rood wordt te warm, en wit te koud gedronken. Biologische wijn, is dat wel lekker?Iedereen kent er wel eentje: zo'n wijsneus, die alles weet en zo moeilijk doet over wijn dat je denkt: geef mij maar een pilsje. Toch, zo ingewikkeld is het allemaal niet, en de ware wijnkennis is gebaseerd op gezond verstand. Vandaar dit nuchtere (jawel!) boekje, waarmee u zelfverzekerd iedere 'kenner' aftroeft. Want wijn moet niet moeilijk zijn, maar lekker.Van druif tot dronk bevat alle onmisbare wetenswaardigheden over wijn kopen, wijn bewaren, de juiste glazen, hoe te schenken, druivensoorten, etikettermen, moet rood wel op kamertemperatuur, de zin en onzin van talloze 'wijnfeiten' en nog veel meer. Vrolijk filtert Nicolaas Klei het serieuze bezinksel uit de overvolle zakken van de wijnkennis.Met Van druif tot dronk schreef de auteur van de jaarlijkse Superwijngids een basisboekje dat iedere wijnliefhebber in huis moet hebben.

Gerelateerde boeken:

Kook ze! Chic Kook ze! Chic

De Kook Ze!-reeks wil naast recepten ook relevante culinaire artikels presenteren, in CHIC is dit magazinegedeelte nog uitgebreid.


Lees verder
Biertapas Biertapas

Biertapas is het eerste boek dat zich specifiek richt op hapjes en kleine gerechtjes die goed combineren met bier. In een heel aantal gerechten is bier zelfs een van de ingrediënten.


Lees verder
On the Line On the Line

Het boek over Eric Ripert en zijn restaurant Le Bernardin. Le Bernardin is al jaren het hoogstgewaardeerde visrestaurant uit New York.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Nicolaas Klei
  • ISBN 13: 9789057592690
  • Gewicht: 120 gram
  • Afmeting: 17 x 106 x 147 mm