Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Wijn en dranken > S. Stevaert > Van mijnstreek tot wijnstreek

Van mijnstreek tot wijnstreek

de lekkerste wijnroute in Belgisch en Nederlands Limburg

  • Auteur: S. Stevaert
  • Hardcover, 132 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
  • ISBN 13: 9789057203176
€ 24,00

Levering via bol.com

Beschrijving Van mijnstreek tot wijnstreek

Prachtige mijngebouwen en terrils herinneren in Belgisch en NEderlands Limburg aan de gouden eeuw van het zwarte goud. Maar evengoed vormen ze vandaag de bakens in een regio die trots is op zijn wijnbouw. Als meer dan vijftig wijnmakers verbouwen er opvallend lekkere wijnen, waarvan enkele zelfs internationaal goed scoren. De meest representatieve onder hen vormen de rode draad in Van mijnstreek tot wijnstreek, een boek over de lekkerste wijnroutes van de beide Limburgen. De auteurs gaan op bezoek bij gepassioneerde en vaak markante wijnbouwers, maar hebben eveneens aandacht voor de heerlijke streekspecialiteiten die je langs beide kanten van de grens vindt. Bij welke slager koop je het echte Livar varkensvlees? Waar haal je de fijnste rommedou? Wie is de kampioen van de Limburgse vlaaien en in welke boerderijen kan je terecht voor ambachtelijke zuivelproducten?In dit inspirerende boek krijg je een antwoord op alle lekkere vragen over Limburg.

Gerelateerde boeken:

Tender Volume 02. A cook`s guide to the fruit garden Tender Volume 02. A cook`s guide to the fruit garden

Tender: Volume II - A cook`s guide to the fruit garden is de definitieve gids voor het koken met fruit.


Lees verder
Flavours of Babylon Flavours of Babylon

Flavours of Babylon is een bijzonder kookboek, gewijd aan de onbekende keuken van Irak. Een boek vol heerlijke authentieke recepten.


Lees verder
Argentinísima Argentinísima

In Argentinísima deelt Carola Verschoor de Berkhout haar kennis en haar passie voor de Argentijnse keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: S. Stevaert
  • Co-auteur(s): Declerq, M.
  • Illustrator(s): Daelemans, L.
  • ISBN 13: 9789057203176
  • Gewicht: 672 gram
  • Afmeting: 12 x 228 x 229 mm