Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > La cuisine a quatre mains / 1

La cuisine a quatre mains / 1

  • Auteur:
  • Paperback, 340 bladzijden
  • In het Frans geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Linkeroever Uitgevers NV
  • ISBN 13: 9789057203121
€ 24,50

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

Mastering The Art of French Cooking Mastering The Art of French Cooking

Het boek van Julia Child waarin ze haar jaren in Frankrijk culinair beschrijft. Altijd een bestseller, zelfs nu nog.


Lees verder
Cuisine & Art - Inter Scaldes Cuisine & Art - Inter Scaldes

Cuisine & Art bevat bijzondere en kunstzinnige gerechten van topkok Jannis Brevet van het 2-sterren restaurant Inter Scaldes.


Lees verder
Home made Home made

Home made legt u uit hoe u zelf ijs maakt, drank brouwt en destilleerd en hoe u een eigen rookoven maakt. Een kookboek en een doe-het-zelfboek in één.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Goidsenhoven, Chr. / Goidsenhoven, D.
  • Illustrator(s): Buysschaert, A.C.
  • ISBN 13: 9789057203121
  • Gewicht: 945 gram
  • Afmeting: 30 x 190 x 246 mm