Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > La cuisine a quatre mains / 1

La cuisine a quatre mains / 1

  • Auteur:
  • Paperback, 340 bladzijden
  • In het Frans geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Linkeroever Uitgevers NV
  • ISBN 13: 9789057203121
€ 24,50

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

Madhur Jaffrey Madhur Jaffrey's World Vegetarian

Madhur Jaffrey is de meest invloedrijke schrijfster over de Indiase keuken van vandaag. Haar boek World Vegetarian biedt een collectie van 750 vleesloze gerechten uit de hele wereld.


Lees verder
Turquoise Turquoise

Een ontdekkingstocht door Turkije, dat is Turquoise. Over de de gerechten, de mensen en de cultuur van het land. Een bekroond kookboek.


Lees verder
Biertapas Biertapas

Biertapas is het eerste boek dat zich specifiek richt op hapjes en kleine gerechtjes die goed combineren met bier. In een heel aantal gerechten is bier zelfs een van de ingrediënten.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Goidsenhoven, Chr. / Goidsenhoven, D.
  • Illustrator(s): Buysschaert, A.C.
  • ISBN 13: 9789057203121
  • Gewicht: 945 gram
  • Afmeting: 30 x 190 x 246 mm