Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > La cuisine a quatre mains / 2

La cuisine a quatre mains / 2

  • Auteur:
  • Paperback, 334 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Linkeroever Uitgevers NV
  • ISBN 13: 9789057200182
€ 24,50

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

Aroma Aroma's of Aleppo

Een uitzonderlijk en uniek boek over de Syrische keuken met meer dan 180 spannende recepten en mooie foto's.


Lees verder
Arabia Arabia

Ruim 90 verrassende recepten op de snijlijn van de Arabische en westerse wereld.


Lees verder
Wat te koken & hoe Wat te koken & hoe 't te koken

Wat te koken & Hoe ’t te koken van Jane Hornby is het ultieme stap-voor-stapkookboek voor iedereen die zijn favoriete gerechten perfect wil bereiden.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789057200182
  • Gewicht: 863 gram
  • Afmeting: 30 x 190 x 247 mm