Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > R. van Marion > Koken met Twee voor Twaalf

Koken met Twee voor Twaalf

recepten, wijnadviezen en culinaire weetjes uit de bekende tv-quiz

  • Auteur: R. van Marion
  • Hardcover, 240 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Scriptum
  • ISBN 13: 9789055946198
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving Koken met Twee voor Twaalf

Hoe maak je een klassieke gratin dauphinois? Of een originele Leidse hutspot? En hoe bereid je bekende toetjes als pavlova, poire Belle Hélène of île flottante? In de tv-quiz Twee voor Twaalf komen allerlei wetenswaardigheden over eten en wijn aan bod. Niet toevallig: Ruud van Marion, die al sinds 1993 alle vragen voor de quiz maakt, weet als serieuze smulpaap alles over de klassieke keuken. En presentatrice Astrid Joosten is een ervaren en enthousiast wijnkenner.Ruud van Marion breekt een lans voor de klassieke keuken. Maar ook onbekende en exotischere gerechten staan in dit boek. Zoals feijoada, ikan boemboe Bali en shepherd's pie. En achter elk gerecht of recept schuilt wel een bijzonder verhaal. Zo komen talloze klassieke en bijzondere recepten en culinaire wetenswaardigheden samen in dit mooi geïllustreerde kookboek.

Gerelateerde boeken:

Tajines en Pastilla Tajines en Pastilla's

Tajines zijn onweerstaanbare gerechten. Heerlijke recepten voor tajines en pastilla's met succes verzekerd.


Lees verder
The Food of Spain The Food of Spain

In honderden prachtige recepten laat Claudia Roden de regionale verschillen uit Spanje zien, en beschrijft de bijzondere culinaire geschiedenis die Spanje rijk is.


Lees verder
Simple to Spectacular Simple to Spectacular

Jean-Georges Vongerichten en Mark Bittman werken in Simple to Spectacular samen om verschillende recepten te bewerken tot steeds complexere varianten.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: R. van Marion
  • Co-auteur(s): Joosten, A.
  • Illustrator(s): Yudo, L.-H.
  • ISBN 13: 9789055946198
  • Gewicht: 507 gram
  • Afmeting: 19 x 206 x 208 mm