Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > Zeeuwse pot

Zeeuwse pot

van mosselsoep en kaneelpap

  • Auteur:
  • Paperback, 80 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Ruitenberg Boek
  • ISBN 13: 9789055138487
€ 5,95

Levering via bol.com

Beschrijving Zeeuwse pot

In dit boekje worden de Zeeuwse keukengeheimen prijsgegeven. Niet alleen de traditionele visgerechten uit Zeeland komen aan bod, maar u vindt ook gerechten als Janhagel, Cadzandse boerenpudding, boterbabbelaars en Zeeuwse kaasfondue.Voorzien van sfeervolle kleurenfoto's.

Gerelateerde boeken:

What to Cook and How to Cook it What to Cook and How to Cook it

What to Cook and How to Cook it is het ultieme stap-voor-stap boek voor iedereen die tot in perfectie wil leren koken.


Lees verder
Ducasse - Flavors of France Ducasse - Flavors of France

In Flavors of France neemt Alain Ducasse de lezer mee op reis en laat de mooiste en heerlijkste ingrediënten en gerechten zien, ruiken en proeven die Frankrijk te bieden heeft.


Lees verder
Tajine Tajine

De tajine vormt de basis van de traditionele Marokkaanse keuken. Ghillie Basan beschrijft in Tajine de heerlijkste receptuur voor deze gerechten.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789055138487
  • Gewicht: 244 gram
  • Afmeting: 12 x 188 x 189 mm